Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator CV DUAL 1400


Guest radu16

Recommended Posts

Guest radu16

am primit si eu de cateva zile un amplificator CV DUAL 1400 dar nu stiu sa il fac sa imi scoata sunetul in difuzoare:|si unde trebuie bagata mufa de vine din calculator :|ma poate ajuta cineva?va rog mult:)

Link to comment
  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ce e aşa de complicat, faci legăturile la mufele de tuner, că ptr alea găseşti uşor cabluri, mai apoi te poţi informa de pe net cum se leagă sursele la mufele DIN (alea cu 5 pini) şi-ţi cumperi sau confecţionezi cabluri şi ptr alea. Atenţie la mufele de phono, sînt de semnal mic, nu poţi conecta decît cel mult un microfon dinamic. Bănuiesc că la mufele de ieşire nu sînt probleme.

Link to comment
  • 2 months later...

:da ai instalat driverele amplificatorului?

fi mai serios mai , spune-i omului si adresa de unde sa le descarce.. :ras: :ras: :ras: cred ca din priza de 220 alternativ a casei trebuie descarcate.. :ras: :ras: gata cu gluma, selecteaza din fata de la selectorul de intrari tunnerul si pe urma da volumul la vreo 2-3 gradatii , mare grija la tweetere daca ai de alea sensibile, baga un ac in gaurile mufei de tunner si vei gasi intrarile de semnal , in momentul in care ai nimerit una se aude in boxa canalului respectiv un barait , pe urma cumperi de la un magazin specializat mufa respesctiva... si mare grija cum il strangi pe guta de gat cu butonul de treble ca nu prea suna bine
Link to comment

nu te lua dupa wally_gatter cu bagatul unui ac in gaurile cu tunerul ca risti sa iti strici amplificatorulAm aplicat eu metoda asta la combina... pentru exact acelasi motiv. A 2-a zi am facut-o pachet si am dus-ola garantie, mi se stricase un canal, se auzea sunetul pe acel canal spart, mai incet, iar membrana mi-o impingea inainte in ritmul muzicii. [ amplificarea combinei mele are ca finali trz darlington ]HCD-RG310:DIN power output (rated): 80 + 80 watts(6 ohms at 1 kHz, DIN)Continuous RMS power output (reference):100 + 100 watts (6 ohms at1 kHz, 10% THD)Music power output (reference):200 + 200 watts (6 ohms at1 kHz, 10% THD)

Link to comment

pai bun, radem de lucruri traznite pe care le debiteaza diversi incepatori :jytuiyu

 

s-a intamplat asta prin 2003 cu combina mea, nu folosisem niciodata functia de "game" a combinei, si nu eram sigur daca e tot una cu AUX. Hai sa aplic metoda asta, sa vad daca imi bazaie in boxe, fara sa dau 50 mii pe un cablu si sa-l iau degeaba [ in 2003 ]. Iau un cablu neizolat la un cap.. comut sistemul pe "game" dau volumul la 1/4 bag...

 

aud bazaitul in boxe... si mi se clarifica lucrurile, pun pe tuner... surpriza.. un canal dus :cry:

 

Si daca tot radeti de mine, ia lamuriti-ma ce s-a intamplat?De ce mi s-a stricat mie amplificatorul combinei. In coincidente nu cred, si sunt convins ca ce s-a intamplat cu amplificatorul meu are legatura cu procedeul asta.

 

Eu v-am transpus o intamplare concreta.. si voi radeti de mine. Ias nu mai radeti de mine si dati-mi o explicatie logica cu privire la ce mi s-a intamplat. :aut:

 

in continuare atasez manualul service al combinei, sa vedeti si schema de amplificare.

 

http://www.fileshare.ro/11993535490.9

Link to comment

total offtopic.. lasa combina in pace. :bataie si eu am detinut un amplificator Dual si cam stiu ce are si in interior, cam cum functioneaza, etc.. deci , singurul pericol la metoda pe care i-am explicat-o eu e sa ii sara tweeterele , asta in caz ca nu are rezistenta de 47k-100k sa sunteze intrarea la masa.. in rest nu stiu ce se poate intampla.. corpul uman genereaza un brum la intrarea de semnal , doar ca de o frecventa mai redusa , daca omul ar avea un injector de semnal ar fi bine , dar fiind incepator i-am recomandat cea mai simpla idee ptr problema lui.. concluzie : uneori lucrurile mai simple sunt mai bune.. :sparge:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines