Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PX 8500GT Extreme decedata .


Guest Extasy

Recommended Posts

Guest Extasy

Salut baieti. Posed aceasta placa grafica de vreun an si acum 2 zile din senin ma trezesc cu ditamai dungile pe ecran ( in spatele meu se simtea deja un varf de morcov). Imi zic ok: "s'a dilit lupu" . Dau un restart si abia atunci vad amploarea belelei . Placa grafica afisa tot in dungi pana si cand imi aparea logo'ul de pe mobo la inceput , In pauza dintre logo'ul de pe mobo si WINDOWS IS LOADING s'a decis sa'mi afiseze un model foarte interesant de patratele portocalii si negre . In fine cand a pornit iar windows'ul BUCURIE: 480X640 rezolutie cu 4Biti.Acum eu caut sa'mi spuneti ce s'a intamplat ( ma gandesc la un reflow) , si in cazul; in care trebuie lucrat la ea sa'mi faceti unul dintre voi o oferta pt a'i face reflow sau reball.Mentionez ca din cauza ei am renuntat la pc meu care acum e parasit intr'un colt si rulez de pe un sempron 2200 cu 256 DDR1 . , deci ajutorul e preferat sa vina cat mai urgent :cry:

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Problema e de la memoriile placii video, unul din integratele de memorie e defect, de aceea apar artefactele. Verificati sa nu aveti praf, mizerie in zona memoriilor, se pensuleaza placa video pentru indepartarea oricarui corp strain.De regula, e rezultatul racirii insuficiente a sistemului, lipsa ventilator pe spatele carcasei, placi pe PCI infipte prea aproape de slotul AGP/PCIe.

Link to comment
Guest Extasy

ook si cum rezolv asta? Am dat cu o pensula pt pudra de la gagica'mea dar ... nimic. S'o suflu cu compresorul?Placa asta nu a fost asa forjata pt. ca eu nu ma joc , placa in slot avea la un slot distanta ( tv tunner) . Si carcasa nu are ca[pac lateral deci e foarte ventilata . Cine mi'o poate repara?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines