Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung CZ-21H42T


Postări Recomandate

Va salut! Am o problema cu acest tv samsung sasiu KS1A, mai bine zis cu sonorul tv-ul merge foarte bine numai ca dupa un interval de 30 min la 1 ora sunetul se aude distorsionat si apoi dispare. Am verificat tensiunile sunt ok, am refacut eventualele lipituri ,,reci,, dar nimic. As dori o idee, un sfat. VAa multumesc! (amplif. este TDA 8944J, procesor TDA9351PS/N2/3I1003)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Va salut! Revin cu noi amanunte, am schimbat condensatorii, dar degeaba dupa mai multe verificari am gasit comanda mute din procesor pinul 4, cu pinul 4 izolat aveam o rezistenta fata de masa de 53 ohmi ce mi se parea suspect, am pus baza tranzistorului Q903(care face mute) la masa si sunetul merge ok,(cred ca procesor defect pin4) dar mai am o problema: cand schimb programele in difuzoare se aude un ,,pocnet" la fel se intimpla si la oprirea/pornirea tv-ului care este suparator, ce modificare pot sa-i fac sa nu mai am aceste ,,pocnete". Va multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări