Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest cristimiron77

Problema tv Hyundai

Recommended Posts

Guest cristimiron77

Am un televizor Hyundai (e la fel cu BEKO) schema E1 CTV CHASSIS.Problema care aparut de curand e ca posturile sunt interferate cu alte posturi de pe cablu.La inceput daca scoteam mufa de antena din televizor si o bagam inapoi imaginea revenea la normal fara interferente si mergea bine o perioada dar acum merge doar cu interferente si sunt momente cand postul da sa se piarda cu sunet de tot intrand spre alt post si sa revina apoi dar tot cu interferentele altui post (practic se suprapune un alt post peste postului vizionat).Televizorul este cu procesor TDA9345.Daca cineva a mai intalnit astfel de probleme si a reusit sa le rezolve intr-un fel va rog sa-mi da-ti un sfat pt a reusi sa remediez defectul fara sa fiu nevoit sa-l duc la un service.

Link to comment
Share on other sites

aveti cunostiinte in depanare?verificati firul cald al selectorului sa nu aiba lipitura rece,tens. de 33v sa fie stabila .Recepionati si memorati manual nu progam tv pe una din benzi si vedeti daca-si schimba parametrii de receptie imagine optima si sunet optim.(conditia:semnalul tv emis la adresa dvs sa fie etalon ,conforn normelor)

Link to comment
Share on other sites

Guest cristimiron77

am verificat semnalul si e ok. Mai am un tv LCD care se vede foarte bine!Daca pun un fir in locul antene prind TVR destul de bine (un pic de purici dar imaginea fara interferente). Deci problema e pe cablu TV (RCS) unde sunt multe posturi apropiate.Exista posibilitate sa fie semnalul prea puternic si sa apara interferente cu posturile apropiate???Am verificat si refacut lipiturile la selector dar nu am obtinut vreo imbunatatire!Mai sap poate gasesc ceva!Poate mai aveti ceva sfaturi .Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

nu e asta sasiu? E1 CTV CHASSIS.de meniu de service nu stiu daca are.

____________________________________________________acest sasiu E1 CTV (beco 199-90,-varianta serv int; menu 8500 out menu)echipat cu proc tda 9345 are meniu service >daca nu stiti parametrii service precum si reglajul acestora , colegu... va indicam sa-l duceti la un atelier specializat, pina nu-l bulibasiti mai rau
Link to comment
Share on other sites

Guest cristimiron77

prin meniul de service nu intrat pana acum ! Deci nu stiu ce setari tb facute!Neavand timp de sapaturi suplimentare momentat am atenuat semnalul tv cu un amplificator de semnal reglabil si chiar daca semnalul e putin puricos, interferente sunt mult mai slabe iar la unele posturi nici nu mai apare si se pot urmari mai bine ca inainte programele tv (e tv de bucatarie).Multumesc celor care au postat sfaturi constructive!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines