Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Bradwarden

toshiba 21n51e

Recommended Posts

salut,am si eu un toshiba 21n51e,sasiu 11AK30/11 si cu un procesor ST92195C7B1/MNI,am nevoie de un dump de memorie.Am incercat cateva dumpuri de memorie cu sasiul si procesorul ST92195C7B1 dar nu am gasit nici unu cu terminatie MNI.Am incercat sa il scriu manual dar nu am resusit,are alte configurati fata de sasiul clasic de vestel 11ak30.Va rog daca aveti vrun dump pentru acest model/procesor.Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Va Salut incercati si cu dampul acesta,dar sa stiti ca nu este pt procesorul ST92195C7B1/MNI,este pt procesorul ST92195C7B1/OEY,dar astea dupa net zice ca este tot pentru chassis-ul 11AK30-A11,dar acuma nu stiu sigur daca au dreptate. :da Si mai este o mica problema,ca nu sunt verificate dampu-rile. :cry: Succes ! :aplauze

Link to comment
Share on other sites

Acest microprocesor este cu soft de TOSHIBA nu de Vestel implicit merge cu telecomanda Toshiba. Va puteti inspira din manualul de Vestel 11AK30 dar parametrii si ordinea lor in service menu e diferita. Si intrarea in service menu poate fi diferita nu cu clasicul MENU 4725. Hardware este Vestel 11AK30 dar software este Toshiba.Uite si o documentatie. Daca informatiile sunt corecte ar trebui sa mearga cu memorie noua/goala (toti bitii in FF) iar intrarea in service sa se faca cu MENU 4725 bineinteles cu telecomanda originala de Toshiba.

Link to comment
Share on other sites

Asa este ,hardware este Vestel,procesorul este softat sa mearga cu telecomanda CT-871.Insa secventa de intrare in service este aceeasi,adica meniu urmat de 4725.

sal.am scris acest dump dar nu merge ceva nu se potriveste. 11AK30 uP ST92195C7B1-MNI mem 24C08 BG-DK.rar [452 Octeţi] acest sasiu de VESTEL 11AK30/11 functioneaza cu tlc CT871 si nu cu 3040.va multumesc astept si alte opini.

Merge cu orice dump de 11AK30 ,setarile ulterioare se fac din service mode ( reglaje si optiuni ).Incearca si cu bin-ul din atasament.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines