Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Huawei 1000s modem?


Vizitator

Postări Recomandate

Sal tuturor.Am o intrebare in legatura cu un telefon Huawei 1000s,se poate folosi pe post de modem 3G in reteaua Digi?eu am cautat pe net drivere ptr. el dar ce am gasit nu merg.Ideea e sa il folosesc in locul unui modem ZTE MF110.Parerea mea ca partea de RF(emisia si receptia) din telefon este mai buna ptr. zone cu semnal mai slab,asta e motivul ptr. care vreau sa incerc Huawei 1000s in locul modemul-ui plus ca am acces si la mufa de antena exterioara a telefonului.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

driverele sunt ok, beleaua e că trebuie setările, aka numărul de telefon, etc, etc, ca la modem, nu???după ce-au venit redeseii cu huaweiurile, toţi căutau disperaţi pe net driverele şi apoi setările astea... driverele şi o aplicaţie de administrare pentru huaweiuri s-au găsit, dar setările alea, ciuciu...mai ales că sperau să plătească pe netul ăla tot cât plăteau şi pe netul de la rds!!!

Link spre comentariu

administrare pentru huaweiuri s-au găsit, dar setările alea, ciuciu...mai ales că sperau să plătească pe netul ăla tot cât plăteau şi pe netul de la rds!!!

Netul mobil de la RDS este 10 lei in plus fata de abonamentul standard. Ce'i drept ca nu e din telefon, iti da un stick cu SIM, dar merge EXACT ca ala pe fir. :da In Bucuresti intr'adevar sunt zone in care nu ai semnal (trebuie sa folosesti un prelungitor USB si sa'l arunci pe geam...), insa in intreg judetul Constanta au acoperire full HDSPA, si merge de zbarnaie. Am un prieten care sta in Neptun, iar la capitolul net mobil Cosmote merge doar la pagini, Vodafone greu si la alea, Orange deloc, pe cand Digi... RUPE. Cand e cazul de descarcat ceva e clar ca stick'ul Digi Mobil e primul cautat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări