Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest

Huawei 1000s modem?

Recommended Posts

Sal tuturor.Am o intrebare in legatura cu un telefon Huawei 1000s,se poate folosi pe post de modem 3G in reteaua Digi?eu am cautat pe net drivere ptr. el dar ce am gasit nu merg.Ideea e sa il folosesc in locul unui modem ZTE MF110.Parerea mea ca partea de RF(emisia si receptia) din telefon este mai buna ptr. zone cu semnal mai slab,asta e motivul ptr. care vreau sa incerc Huawei 1000s in locul modemul-ui plus ca am acces si la mufa de antena exterioara a telefonului.

Link to comment
Share on other sites

driverele sunt ok, beleaua e că trebuie setările, aka numărul de telefon, etc, etc, ca la modem, nu???după ce-au venit redeseii cu huaweiurile, toţi căutau disperaţi pe net driverele şi apoi setările astea... driverele şi o aplicaţie de administrare pentru huaweiuri s-au găsit, dar setările alea, ciuciu...mai ales că sperau să plătească pe netul ăla tot cât plăteau şi pe netul de la rds!!!

Link to comment
Share on other sites

administrare pentru huaweiuri s-au găsit, dar setările alea, ciuciu...mai ales că sperau să plătească pe netul ăla tot cât plăteau şi pe netul de la rds!!!

Netul mobil de la RDS este 10 lei in plus fata de abonamentul standard. Ce'i drept ca nu e din telefon, iti da un stick cu SIM, dar merge EXACT ca ala pe fir. :da In Bucuresti intr'adevar sunt zone in care nu ai semnal (trebuie sa folosesti un prelungitor USB si sa'l arunci pe geam...), insa in intreg judetul Constanta au acoperire full HDSPA, si merge de zbarnaie. Am un prieten care sta in Neptun, iar la capitolul net mobil Cosmote merge doar la pagini, Vodafone greu si la alea, Orange deloc, pe cand Digi... RUPE. Cand e cazul de descarcat ceva e clar ca stick'ul Digi Mobil e primul cautat.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines