Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest technocom

Telecomanda pilot P1522

Recommended Posts

Guest technocom

Salut tuturor!Daca stie cineva cu ce circuit este echipata telecomanda Pilot P1522 (eventual P1523),deoarece ea nu se mai importa si am nevoie de una neaparat pentru un utilaj care a fost prevazuta cu aceasta telecomanda, bineinteles cu reinscriptionarea butoanelor de pe fata.Telecomanda stricata are un microcontroler EM78P156ELP.Nu as crede ca cei care au modificat telecomanda P1522 au schimbat integratul cu cel de mai sus.Daca cineva are o telecomanda P1522 sau 1523, as ruga sa puna pe forum imaginea acesteia, deoarece nicaieri pe net nu am gasit-o, sunt numai poze simbolice.Placa in interior poarta inscriptia 07220581A, mai are o eticheta lipita cu 28021522.Telecomanda modificate este asemanatoare cu cea din imaginea de la adresa http:///articole/foto/mari/1246615401.jpg , diferenta este ca nu are butoanele colorate pe verticala.Multumesc anticipat pentru orice raspuns!

Link to comment
Share on other sites

Guest technocom

Multumesc pentru raspuns! Dar spune-mi unde se gasesc originale P1522, deoarece eu nu am gasit nicaieri,peste tot unde am cautat se spune ca Pilot nu mai fabrica aceasta telecomanda, iar pe unele site-uri apare ca si P1522 dar cand se livreaza iti trimit inlocuitor,asa am patit si eu.Daca ar trebui pentru TV nu ar fi nicio problema, dar comanda un "utilaj" la care in telecomanda originala ar trebui sa plasez o placa functionala de P1522, pentru ca este modificata fata cu inscriptiile necesare pentru acea aplicatie!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines