Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

display laptop


Vizitator andrei2

Postări Recomandate

Vizitator andrei2

salut electronistilor .... am o problema cu display laptop :am un toshiba satellite p100 425 ... primul display sa stricat am inteles ca o probleme de pixeli o dunga alba si altele colorate pe verticala ok ..sa ies mai ieftin cu reparatia am cumparat un alt laptop toshiba satellite identic .. intradevar am iesit mai ieftin am luat si 2 placute de ram de cate 1 gb de la el plus hardu etc dar ceeea ce mi trebuia cu adevarat era display ul . toate bune si frumoase lam desfacut pe cel cumparat si am schimbat display ul se potriveste si la mufa si la invertor numai ca e o problema....schimb display ul in timp ce laptopu e aprins si merge display nou dar dupa ce dau restart el se aprinde dar nu mi reda video ...ca sa il pun pe cel vechi inapoi si sa mearga trebuie sa opresc laptopu sa scot bateria sa o bag dinou si sa aprind laptopu apoi merge display vechi . am inteles ca e o problema de hardware .....e foarte ciudat ma gandesc la o instalare de windows dar nu cred ....... astept raspuns merci.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator andrei2

multumesc pentru raspuns .. prima si prima data nu am schimbat display ul cu laptop pornit ... am descoperit chestia asta pe drum ... in fine am fost la un service si mi sa spus ca e ceva de la hardware ... creca nu se pupa intre ele laptopu meu e toshiba p100 425 celalat laptop e p100 373 oricum la display placa de baza rami hard etc e identic ... si in bios nu nu arata absolut nimic .. pur si simplu ramane negru nu reda video in rest lampa lui merge .. ma gandesc oare sa instalez windows ? ori sa il duc la un alt service sa rezolve problema de hardware am inteles ca se poate face si ceva din bios ... ceva idei ?

Link spre comentariu
Vizitator andrei2

la ce as putea strica ceva te referi la display nou ? daca stricam ceva la software nu mai mergea nici celalat display vechi dar ala merge ... e foarte frustrant oricum ..

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări