Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebari posibile interviu


Vizitator emilia_14

Postări Recomandate

Vizitator emilia_14

Am si eu 2 intrebari: 1 Cum anulez un semnal sinusoidal? 2 Ce se intampla daca leg plusul de la o sursa cu minusul de la alta si invers..in acelasi timp...sursele avand acelasi voltaj?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

1. Semnalul sinusoidal se anuleaza aplicand peste el un alt semnal sinusoidal identic ca frecventa si amplitudine dar in antifaza cu primul;2.a). Daca legi plusul unei surse cu minusul celeilalte obtii intre capetele firelor ramase libere o tensiune dubla, sursele fiind identice. Daca legi impreuna si firele ramase libere iese fum :rade: b). Daca legi minusul unei surse cu minusul celeilalte intre capetele firelor ramase libere (cele 2 plusuri) tensiunea va fi 0 (se anuleaza); c). La fel si daca legi plusurile impreuna, intre minusurile ramase libere tensiunea va fi nula. d). Daca conectezi sursele in paralel (plus la plus si minus la minus) tensiunea va fi aceeasi ca a unei singure surse dar curentul care il pot debita impreuna va fi dublu.

Link spre comentariu

Care nu stie raspunsul la acele intrebari dupa o facultate, scoale de profil, e fara speranta...Cum anulezi un semnal sinusoidal? pai legi la masa :)), sau era asa o intrebare teoretica-filozofica? oricum sunt mai multe posibilitati...Ce se intampla cu legatul surselor identicea aiurea? pai depinde daca au limitare de curent sau nu :), oricum sunt 2 intrebari capcana zic eu :101

Link spre comentariu

1. Ce e ala "semnal" sinusoidal?

2. Surse de acelasi "voltaj"?

 

Dupa limbajul folosit in formularea intrebarilor e clar cam la ce nivel se afla examinatorul, si ce fel de raspunsuri asteapta. Sau, cum zice Laci sunt intrebari capcana, de tip HR (Human Resources). Dupa cum abordeaza candidatul raspunsurile iti dai seama daca e pilos, chibitz, amator, profesionist, etc.

Link spre comentariu

Eu asa vad lucrurile: 1.) ori se pun intrebari bine definite si complexe, iar candidatul trebuie sa gaseasca un raspuns concret(nu e cazul aici)2.) ori se pun intrebari super stupide ca astea de mai sus, si se asteapta reactia candidatului, dar amandoua variante presupun un angajator mai destept decat candidatul :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări