Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Baterie laptop


Guest viorel123

Recommended Posts

Guest viorel123

Buna ziua. Am o intrebare simpla. Care baterii pentru laptop sunt mai eficiente? Cele cu 3 celule sau cu 6 celule? Nu ma pot hotari la achizitionarea unui laptop din acest punct de vedere. Care ar fi diferenta intre aceste doua tipuri de acumulatori? Va multumesc!

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest viorel123

Daca te referi la 'care tine mai mult', e clar ca cea cu 6 celule. Oricum, depinde mult si de configuratie. Mai bine posteaza clar la ce modele te-ai gandit, sa ne dam cu parerea la subiect.

Este vorba de acelasi model de minilaptop(Asus Aspire One 532h-2BB), pe care l-am gasit echipat atat cu acumulator 3celule, cat si cu 6 celule. Mai erau o gramada de alte variatii, la acest model (sisteme de operare, chipset video-unele intel 3150, altele cu intel 4500m, etc.). In rest, m-am cam hotarat de unde il iau, mai aveam necunoscuta cu bateria, dar m-ati ajutat.Multumesc. Ca idee, ce parere aveti de laptop?
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines