Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest GsmHelp

Deblocari Blackbery pe imei free aici

Recommended Posts

Guest GsmHelp

ofer cod de deblocare la oricine are nevoie cu o singura conditie sa aiba peste 50 posturi in acest forum .Tot ce imi trebuie este imeiul si mepul care pot fi citite cu softuletul atasatModerator edit:Multumim pentru ajutor. L-am pus sticky.

Link to comment
Share on other sites

Nu va suparati,FBL este virusat!! :bataie

Antivirusii din ziua de azi sunt varza toti, motiv pentru care am si renuntat la "serviciile" lor. Pana si installurile de utilitare si driveri au ajuns sa fie raportati ca troieni sau mai stiu eu ce virusi. Cred ca target-ul principal la producatorii de antivirusi este sa aiba un numar mai mare de semnaturi de virusi decat concurenta.Hai sa fim seriosi... nu poti sa mai tragi nici macar o basina ca te faulteaza antivirusu'.
Link to comment
Share on other sites

Guest monelut_75

salutare..rog mult cine poate sa m-a jute sa decodez un blackberry 8100 codat pe vodafone spania..imei 359675011983208 MEP-06813-002..mersi multam..

Link to comment
Share on other sites

se poate decoda si se poate si resofta acasa. decodarea se face dupa MEP. trebuie sa citesti mep-ul cu programe care se gasesc pe net , il postezi aici impreuna cu imeiul. instructiunile de introducere a codului le gasesti tot pe gogu. Iar pentru resoftare, se poate face acasa. gasesti instructiuni pe net , softurile tot pe net . Cu debranduirea e mai greu, se face la terminale unde providerul blocheaza functii(mai ales selectare intre 2G si 3G , dar la tine nu e cazul). In functie de telefon debranduirea (daca e posibila) te ajuta sau te incurca , sunt cazuri in care pierzi posibilitatea de a seta cardul de memorie in modul mass storage. trebuie sa te documentezi pentru modelul tau.

Link to comment
Share on other sites

Guest black4skull

Am decodat si eu un blackbery cu cod obtinut pe baza IMEI-ului, da-i add pe Yahoo mess la amzosoft2003 si te rezolva ca decodeaza marca :aplauze pe IMEI.

Link to comment
Share on other sites

Guest KAMIKADZE

ma poate ajuta si pe mine cineva sa resoftez +decadare un bb 9500 storm?

Pentru deblocare imi dai IMEI + MEP, pentru resoftare ai nevoie de BBSAK, + BlackBery Desktop Software instalat pe PC + de Pack-ul cu sistemul de operare p.u BB care vrei sa-l montezi pe telefon. Poti folosi sistemele originale sau hidribe, eu folosesc unul hibrid pe un BB 8250. Pentru resoftare, belocare, PM si te ajut ;)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines