Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Guest tommy_ivanici

MAGNAT LIMITED EDITION BASS PACK ,niste pareri va rog

Recommended Posts

Guest tommy_ivanici

vreau niste pareri despre MAGNAT Limited Edition Bass PackVreau sa imi cumpar acest pachet dar nu stiu cum se va auzi ,de aceea as vrea va rog sa imi spuneti o parere despre el...Pachetul e format din:Amplificator Magnat Edition 22HQamplificator stereo, 2 canale putere: 4 ohmi, stereo: 2 x 55 W RMS 4 ohmi, in punte: 1 x 150 W RMS 2 ohmi, stereo: 2 x 75 W RMSstabila la 2 ohmi raspuns in frecventa: 5 Hz - 50 kHz (-3dB) bass boost variabil 0 - 12 dB la 45 Hz filtru low pass variabil 40 - 300 Hz (12 dB) filtru high pass variabil 40 - 300 Hz (12 dB) selector mod de functionare 2/1 canale circuit de protectie impotriva scurtcircuitelor si a supraincalziriiSubwoofer Magnat Edition B33subwoofer de tip sealed cu difuzor de 30cm putere: 250W RMS (800W max) raspuns in frecventa: 25-250 Hz SPL: 91 dB impedanta 4 ohmi greutate: 11kg dimensiuni: 430 x 390 x 355/ 265 mm Kit de cabluri pentru instalare AS-Connect AP-10 CADOUPRETUL E DE 450 RON ,daca stiti voi ceva mai bun la pretul acesta vas fi recunoscator... VA MULTZUMESC

Link to comment
Share on other sites

ca pret,e inbatabil,tinand cont ca sunt noi,garantie+cabluri ,produsele sunt destul de fiabile dar puterea amplificatorului este prea mica pt subwoofer si vei fi tentat sa ti amplificatorul in cliping(dai semnal audio din HU ,mai mult decat are nevoie ampliful pt a-l ''alerga'' mai bine) ajungand la distrugerea difuzorului din cauza distorsiunilor si ambalarea termica excesiva a amplificatorului.

Link to comment
Share on other sites

Guest tommy_ivanici

deci ca o mica idee,wooferul nu o sa bubuie asa tare din cauza ca e prea mica puterea amplificatorului?Ce amplificator imi recomanzi pt acest subwoofer?multzumesc

Link to comment
Share on other sites

Asa este,nu o sa te multumeasca acei 150 W,nu o sa fi chiar multumit,ai nevoie de un alt sistem de amplificare.Ce marca de casetofon ai ? (Trebuie tinut cont si de asta )Are iesire subwoofer ori line aut ?Ai nevoie amplificator care sa aibe minim 300 W !

Link to comment
Share on other sites

Guest tommy_ivanici

am un sony X plod 4x55,dar nu stiu mai mult despre el....

de amplificatorul acesta ce parere ai??

jbl GT5-A604

amplificator auto 4 canale clasa AB

 

putere:

4 ohmi: 4 x 60 W RMS

2 ohmi: 4 x 80 W RMS

640 W putere maxima

 

bass boost +6 dB la 50 Hz

crossover LP/HP/Flat : 12dB/Oct., 20 – 320Hz

sensibilitate: 85 dB

 

dimensiuni: 305 x 235 x 54mm

 

 

MENTIONEZ caeu nu prea ma pricep la acestea de aceea cer ajutorul vostru

Pretul acestui amplificator e de 584 ron pe be loud,dar eu l-am gasit intr-un magazin nou noutz la numai 299 ron

http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... /GT5-A604/

Link to comment
Share on other sites

am un sony X plod 4x55,dar nu stiu mai mult despre el....de amplificatorul acesta ce parere ai?? jbl GT5-A604640 W putere maxima............

Multi procedeaza la vrajeala asta adunata sa insele posibilul cumparator/client,un fel de inselatorie,aduna/inmultesc toate iesirile sa iasa ceva Mare,ai nevoie de un amplificator sa aibe pe UN CANAL iesire subwoofer macar 300 W reali in 4 Ohmi nu pe 2,ala de mai sus mai bine te lipsesti.Pune o poza cu casetofonul pentru ca sunt mai multe varianta din aceeasi marca,e bine de stiut sa fim siguri si noi daca ce iesiri are pentru ca pot schimba datele problemei,nu vrei un amplificator pe langa care trebuie sa adaugi bani in plus apoi,sunt sigur.
Link to comment
Share on other sites

Guest tommy_ivanici

AM GASIT AICI SI MANUALUL CD Player sectionSignal-to-noise ratio: 120 dBFrequency response: 10 – 20,000 HzWow and flutter: Below measurable limitTuner sectionFMTuning range: 87.5 – 108.0 MHzAerial terminal: External aerial connectorIntermediate frequency: 10.7 MHz/450 kHzUsable sensitivity: 9 dBfSelectivity: 75 dB at 400 kHzSignal-to-noise ratio: 67 dB (stereo), 69 dB (mono)Harmonic distortion at 1 kHz: 0.5 % (stereo),0.3 % (mono)Separation: 35 dB at 1 kHzFrequency response: 30 – 15,000 HzMW/LWTuning range:MW: 531 – 1,602 kHzLW: 153 – 279 kHzAerial terminal: External aerial connectorIntermediate frequency: 10.7 MHz/450 kHzSensitivity: MW: 30 μV, LW: 40 μVPower amplifier sectionOutputs: Speaker outputs (sure seal connectors)Speaker impedance: 4 – 8 ohmsMaximum power output: 50 W × 4 (at 4 ohms)GeneralOutputs:Audio outputs terminal (rear/sub switchable)Power aerial relay control terminalPower amplifier control terminalInputs:Telephone ATT control terminalRemote controller input terminalAerial input terminalTone controls:Low: ±10 dB at 60 Hz (XPLOD)Mid: ±10 dB at 1 kHz (XPLOD)High: ±10 dB at 10 kHz (XPLOD)Power requirements: 12 V DC car battery(negative earth)Dimensions: Approx. 178 × 50 × 178 mm (w/h/d)Mounting dimensions: Approx. 182 × 53 × 161 mm (w/h/d)Mass: Approx. 1.2 kgSupplied accessories:Parts for installation and connections (1 set)Front panel case (1)Optional accessories:Card remote commander: RM-X114Rotary commander: RM-X4SDesign and specifications are subject toASTEPT PARERILE VOASTRE VA ROG

Link to comment
Share on other sites

Daca schimbi subwoofer-ul este obligatoriu sa te consulti pentru ca e posibil sa nu le nimeresti in gama de frecvente etc.

Vezi cum ti se pare TWISTER TW-500 ( are niste avantaje datorita functiilor care te scuteste de achizitionarea altor componente care vor costa nu gluma)

 

Acesta costa cam 268 lei.

 

2 Channel 500 Watt Amplifier

2 x 250W / 1 x 500W

Bridgeable High Power Amplifier

MOS-FET Switching supply

Built in Low / High Pass X-over

Hi / Low Level Input

Thermal speaker Short Circuit Protection

Speaker Level Input Yes

Low Impedance Load Capability Yes

Bridgeable Yes

Low input YesBridgeable Power 1 x 500 watts

Gain control Yes

Low pass filter YesScrew type terminals Yes

RMS power 2 x 250 watts

High pass filter Yes

 

Max Power Output 500 watts

 

Tine cont ca...in poate in viitor o sa mai vrei sa legi un subwoofer asa ca ai doua canale.

 

Mai ai nevoie de Condensator,minim un Farad,pretul acestuia oscileaza pe la 150 lei,nu este insa obligatoriu sa-l si ai imediat caci stiu ca sunt niste bani care nu cresc in pom,il poti lua oricand doar ca fara el la volum mare o sa ai fluctuatii de lumina pe masina ori se poate intrerupe amplificatorul in sarcina maxima.

La suma asta de 150 lei e bine sa ai unul cu afisaj,sa reziste la mai mult de 20 Volti,accesorii pentru instalare incluse,control on/off electronic, in functie de variatiile de tensiune detectate.

 

 

Ai link pentru ambele pe PM,asta sa nu facem reclama.

Evident ca poti cauta si alege alte produse oricand mai ales ca este vorba de banii tai si de aceea nimeni nu face aici in forum alegeri impuse pe banii altora.

 

Nu uita,orice amplificator daca nu sti sa-l montezi si vrei sa-l montezi tu intreaba,e bine de asemenea cine-l monteaza sa nu-l monteze direct pe mocheta din portbagaj ci sa lase obligatoriu sa circule aerul pe sub amplificator,sa fie la circa 2 cm suspendat ca acesta sa aibe o racire buna stiind ca in portbagaj temperaturile sunt pe timp de vara destul de mari si pot scurta viata amplificatorului prin ambalarea termica a componentelor.

Link to comment
Share on other sites

Guest tommy_ivanici

mc frumos E_manuel,o sa tin cont de ce mi-ai zis...la amplificatorul care mi l-ai recomandat pot sa leg doar subwooferul sau pot lega si 2 boxe.. :jytuiyuscz ca pun intrebarile acestea dar nu ma prea pricep si as vrea cat de cat sa stiu ceva elementar....sau mi-a zis un prieten ca imi da el un subwoofer de camera ( 8 ohmi, 120 wati) si sa il leg la amplificatorul care mi l-ai recomandat,va "bubui" masina sau nu am nici o sansa sa-l fac sa se auda tare? mc frumos

Link to comment
Share on other sites

Nu-ti merge subwoofer-ul de 8 ohmi pe amplificatorul audio,o sa vibreze mebrana pana o cauti pe jos,mai greu pentru ca o sa se arda instantaneu.

Deci nu,nu o sa ai sonorul mult visat in acest caz.

 

Subwoofer-ul care doresti sa-l achizitionezi al am eu doar ca este pe o amplificare de 200 W,imi cade statia meteo de pe masa pc-ului care se afla la vreo 2 metri de acesta.

 

Poti lega si doua boxe poti lega si doua subwoofere doar ca daca legi un singur subwoofer ori doua in acest caz ai nevoie de un filtru activ subwoofer care se pune intre casetofon si statie,costa cam 50 lei, ori ai nevoie de un filtru pasiv care se monteaza pe subwoofer si asta costa cam 100 roni unul si aici e o problema,al construiesc unii dar si dureaza+taxe de expediere pe banii tai.

Avantaj la filtru activ este ca poti sa schimbi subwoofer-ul oricand,la cel pasiv nu prea merge daca nu are subwoofer-ul aceeleasi caracteristici.

 

Uite de exemplu un astfel de filtru aici

http://www.hi-end.ro/modul-filtru-subwo ... -1503.html

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines