Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema LG CF-20D60X


Recommended Posts

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

In concluzie cred ca trebuie sa schimb TDA8362 ca sa mai pot readuce TV-ul la viata. Am gasit integratul (26 lei), dar nu are terminatiile ca cel din TV. In principiu cred ca o sa renunt la TV pentru ca i-am mai schimbat si traful de linii, acum integratul si poate in timp se mai duce si altceva. Multumesc pentru raspuns!

Link to comment

Tubul este OK deocamdata, dar a inceput sa ma puna pe ganduri cand i-a picat traful de linii, acum TDA-ul. Daca inlocuiesc TDA8362 imi e frica sa nu se duca si cel nou in scurt timp. Nu am idee de ce s-a dus asta si pentru moment a-s vrea sa gasesc cauza defectarii integratului. Tin sa-l repar mai mult din pasiunea pentru electronica de TV in casa inca nu duc lipsa.

Link to comment

Pai nu este o nenorocire ca a picat traful,daca ne gandim cati ani are tv-ul si probabil ca TDA8362 a fost afectat de functionarea defectuoasa a trafului.Daca sursa de alimentare debiteaza tensiuni cu valori corecte,traful este schimbat,nu vad de ce sa se defecteze din nou TDA8362(mai putin cazul cand cumparati un TDA8362 de proasta calitate).Schimbati si electrolitici de 5 lei si nu cred ca or sa mai fie probleme.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines