Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Link audio radiocomandat...


Recommended Posts

Vreau sa creez un link audio intre doua locatii. Distanta dintre acestea este de circa 150m. In prima locatie am un microfon si un preamplificator cu nivel reglabil. Datorita dificultatii de a trage 150 m de fir la niste difuzoare de radioficare, prefer sa montez amplificatorul final si difuzoarele de radioficare in locatia B si sa trimit semnalul audio wireless. Eventual sa si comand pornirea si oprirea amplificatorului tot wireless pentru ca locatia B este oarecum greu accesibila.Problema este cu ce?

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

O sa sune rezonabil cu emitatorul FM doar ca nu acoperi 150 metri... Plus ca unele au diverse zgomote pe fundal (fluieraturi, bazaituri, pocnete etc), si pana nu il cumperi nu stii cum o sa sune. Cu un microfon wireless obisnuit nu merge? Stiu ca bat cam 50 metri emitatoarele alea, insa cu niste antene mai mari la receiver eu cred ca se rezolva.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines