batranul Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 poate cineva sa ma ajute pt a trage in banda un Tv. Matsui 25n10? e construit cu tda 8843 si U 4468bmultumesc! Link to comment
elmar Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 in ce sens sa va ajute cineva?sa va repare pur si simplu tv-ul sau sa va dea un sfat (o idee ,o indicatie...)?aveti cunostinte in domeniul depanarii tv?de obicei tv-urile se trag in banda la sunet(sper ca e si in cazul dv. )nu ati dat prea multe detalii despre tv...dar cred ca e vorba despre sasiu E9A...verificati daca aveti montate toate filtrele marcate in schema... Link to comment
batranul Posted July 31, 2010 Author Share Posted July 31, 2010 doresc sa pot receptiona si sunetul din norma dk(6,5MHZ). Nu am gasit pe placa de baza nici un filtru ceramic pt 5.5 ,6 ,sau 6.5 Mhz, in afara de unul de suprimare pe calea de semnal video (de 5,5). momentan nu am acces la Tv pe a putea preciza exact tipul de sasiu si mai multe detaliimultumesc pentru schema trimisa dar partea de sunet e construita cu TDA 8843 si U4468 o zi buna! Link to comment
tv1 Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 doresc sa pot receptiona si sunetul din norma dk(6,5MHZ). Nu am gasit pe placa de baza nici un filtru ceramic pt 5.5 ,6 ,sau 6.5 Mhz, in afara de unul de suprimare pe calea de semnal video (de 5,5). momentan nu am acces la Tv pe a putea preciza exact tipul de sasiu si mai multe detalii multumesc pentru schema trimisa dar partea de sunet e construita cu TDA 8843 si U4468 o zi buna! Mult mai bine in cazul asta.Schema pentru sasiul E9A o gasesti aici:Universum sasiu E9 link Link to comment
batranul Posted July 31, 2010 Author Share Posted July 31, 2010 multumesc pt. schema..... sa facut "lumina" si e destul de simplu acum..... multumesc! Link to comment
Recommended Posts