iulidan2 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Am anuntat ca voi incepe un PP cu 6P3S si asta e inceputul, doar atat am putut face duminica. Continuarea se va desfasura in ritm foarte lent, numai duminica. Finalele intentionez sa le pun in configuratia explicata la topicul cu push-pull/3D. Link to comment
Guest Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Ati facut chiar cablajul prezentat de mine in acel post-felicitari (va stau la dispozitie cu orice lamurire care o veti considera necesara- daca va fi cazul desigur). Link to comment
ratza Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Era culmea să folosească alt cablaj, din moment ce ăsta e realizat la artă. Link to comment
mișa Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Felicitari!In felul asta subiectul tau are sanse sa se piarda. Mai pune-l odata la williamson....Vezi ca e un subiect mai vechi, cred ca in a doua pagina. Pune si acolo! Link to comment
zal Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Atenţie la rez verzi româneşti, au obiceiul să se coacă, sau să se dezlipească cracii cînd se încing, deci nu le pune în anozi sau anod-catod la defazor. Pune unele de 2W. Link to comment
iulidan2 Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Daca se pierde subiectul asta, nu voi fi afectat, am postat pentru a nu fi pus in situatia altora, care arata o cutie frumoasa, fara sa arate si aspecte din timpul realizarii proiectului.Multumesc pentru atentionare lui zal si multumesc lui valderama pentru disponibilitate, sigur voi avea nevoie. Link to comment
Recommended Posts