Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wiliamson - Valderama in lucru

iulidan2

Recommended Posts

Am anuntat ca voi incepe un PP cu 6P3S si asta e inceputul, doar atat am putut face duminica.

Continuarea se va desfasura in ritm foarte lent, numai duminica.

Finalele intentionez sa le pun in configuratia explicata la topicul cu push-pull/3D.

Posted Image

Posted Image

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iulidan2

2

• zal

1

• mișa

1

• ratza

1

Top Posters In This Topic

Ati facut chiar cablajul prezentat de mine in acel post-felicitari (va stau la dispozitie cu orice lamurire care o veti considera necesara- daca va fi cazul desigur).

Felicitari!In felul asta subiectul tau are sanse sa se piarda. Mai pune-l odata la williamson....Vezi ca e un subiect mai vechi, cred ca in a doua pagina. Pune si acolo!

Atenţie la rez verzi româneşti, au obiceiul să se coacă, sau să se dezlipească cracii cînd se încing, deci nu le pune în anozi sau anod-catod la defazor. Pune unele de 2W.

Daca se pierde subiectul asta, nu voi fi afectat, am postat pentru a nu fi pus in situatia altora, care arata o cutie frumoasa, fara sa arate si aspecte din timpul realizarii proiectului.Multumesc pentru atentionare lui zal si multumesc lui valderama pentru disponibilitate, sigur voi avea nevoie.