Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Mp3 Sony Ford


Guest leW

Recommended Posts

salutare.am cumparat de pe net un player mp3 Sony Ford.model 2008.problema este urmatoarea:nu citeste toate cd-urile.de ex am scris cd-uri sony,verbatim la 8x(atat suporta minim writerul) si le citeste eronat.primele doua melodii merg,dupa care urmatoarele incep sa sara.singurul cd care merge ok este un memorex cd-rw.am desfacut unitatea si am curatato cu alcool izopropilic si carpa fina.oricum nu avea depunere de praf,interiorul era fara amprente si tind sa cred ca nu a fost desfacut niciodata.din cate am inteles ar mai fi solutia sa o duc la cineva care se pricepe si sa regleze laserul?sau aveti alte propuneri?

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Hmm..ai grija ca lentila este din plastic iar alcoolul o poate matui...deci mai rau vei face! Sistemul optic nu este construit doar din lentila care ai curatat-o tu..trebuie vazut sistemul glisant daca mai are ungere..suspensia lentilei daca e ok..prisma daca e curata..de reglat curetul prin laser..e destul de "orbeste"..poate mai bine ar fi inlocuit cu totul blocul optic!

Link to comment

sunt de acord cu inlocuirea,dar nu cunosc firme care efectueaza procedura asta.eventual service Sony?mi se pare exagerat de scump...sau cine stie...mai important unde as gasi tot blocul optic sa cumpar?

Link to comment

salutare.am dus aparatul la cineva specializat si s-au efectuat urmatoarele.-motorase fara ungere?!nu mai invartea cd-urile la viteza care trebuie?

Link to comment
  • 11 months later...

salut.a trecut timpul si inca nu am o rezolvare la problema de mai sus.o sa incerc sa revin cu o serie a blocului optic,poate asa ma poate ajuta cineva.stima.

Link to comment

S-ar putea sa fie si din motorasul care invarte CDul sa mearga greu si atunci incalzeste driverul ,de aceea nu citeste decat o melodie.Se poate rezolva alimentandul separat de la o sursa externa si dat in el cu spray de contact uleios ,lasat alimentat 5 minute la o tensiune cu 1V mai mare decat cea nominala in sens normal si 5 minute in sens invers.Asta ar trebui sa rezolve motoirasul.

Link to comment
  • 2 weeks later...

trebuie sa imi caut un specialist,care stie cum sa il repare.asadar,introduc cd-ul,fie el audio sau mp3,incepe prima piesa...se aude un bazait in fundal,destul de tare,ulterior,dupa cateva secunde,incepe sa sara melodia.ar fi de real ajutor,daca imi puteti recomanda pe cineva din zona mea.(presupun ca a fost scapat la transport acest cd-player..are un sticker pe el unde scrie : "scrap if dropped".):(

Link to comment
  • 1 year later...

Inca tot nu am gasit o rezolvare.seria aparatului si denumirea aparatului: SONY ITEM NUMBER: CDX - FS307JEMODEL: CD3XX-CDI-ISLAND-KW2000PART NO: 7M5T-18C939-JESERIAL NO: V057487FORD MOTOR COMPANY -SONY-MADE IN PORTUGALaveti idee,unde as gasi piese pentru acest aparat?(blocul optic,de exemplu).mersi.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines