ozn_87 Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Salutare! Am un tv samsung retroproiectie,model sp42w4... are o problema, culoarea rosie nu este in punctul cu celalalte culori, cum se poate regla asta? Va postez o poza sa intelegeti mai bine... Link to comment
FLORIN IORDACHE Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Salut ! vedeti ca sa nu fie condensatori umflati sau sa nu mai scoata tensinea care trebuie, sau chiar contacte reci pe placa de baza a tv-ului. Asteptam. Link to comment
ozn_87 Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Tensiunele sunt ok ,am schimbat condesatoarele! mai aveam un pic si le schimbam pe toate....mai ales in jurul alimentari stk ului....partea cu culorile! nici o diferenta.... Cum stai cu fata la televizor, partea stanga este mai jos cu cateva cm, si in partea deapta este putin sucit....se vede clar in poza.... Link to comment
ozn_87 Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Am reusit,cu schimbarea placi...da, nu se vede bine...cred ca prin meniul service se poate regla asta, va postez o poze si imi ziceti si mie va rog frumos cum se regleaza mai exact? Link to comment
sorinpavel Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Este video proiector sau retroproiector? Poti pune o poza cu aparatul? Link to comment
ozn_87 Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Da, este un tv retroproiector.... Link to comment
sorinpavel Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Din telecomanda ai undeva convergenta.Daca nu. din meniu service(nu il stiu).Daca nici asa ai probleme cu unul di finali.Succes Link to comment
elmar Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 menu service :in atasament service manual aici:http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2&searchstring=SAMSUNG+SP42W4+SP43T6+SP43T7+S sunt patru parti... Link to comment
ozn_87 Posted July 26, 2010 Author Share Posted July 26, 2010 Va multumesc pentru ajutor, si pentru Domnu elmar...pentru manual! nu am telecomanda originala!acuma mia aparut alta problema....cu sunetul,nu se mai aude, am observat ca cand apas pe mute,schimba av1 ,av2....probleme una dupa alta! Va multumesc din nou! Link to comment
SEBYKO_76 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 "Va multumesc pentru ajutor, si pentru Domnu elmar...pentru manual! nu am telecomanda originala!acuma mia aparut alta problema....cu sunetul,nu se mai aude, am observat ca cand apas pe mute,schimba av1 ,av2....probleme una dupa alta! Va multumesc din nou!" Faina expresie.... Link to comment
ozn_87 Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Buna ziua! Fiind tot la sunet, am tensiune f mare,in loc de 29v am 41v...ce are de sa ridicat tensiune asa mare si ce pot modifica? Finalu audio este un tda7265 cu simpla alimentare! Link to comment
sorinpavel Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Asigura si tu o cazare si 3 mese pe zi in spania si se va rezolva sigur. Link to comment
Recommended Posts