fum3z Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Asa de simplu se face in Irda? Pe mine ma pacalit cineva sa nu ma bag ca e complicat.O intrbare...functioneaza pe orice telefon??cu iRDA?Sau ce poti sa-mi spui despre softul ala,ca nu inteleg nimic :roll: MS Link to comment
Guest Vasile Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 softul il gasesti pe net Link to comment
v3l0 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 pe portul serial... fara circuite integrate "exotice" nu se poate face asa ceva? Nu de alta, dar am o placa de baza destul de moderna la care producatorul a considerat cu nu e nevoie si de mufa de irda... Link to comment
fum3z Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Montajul ala nu merge decat daca ai mufa de irda pe placa de baza.Am vazut un irda original si e destul de complicat are si o memorie(sau cum se cheama)care trebuie programata :roll: Link to comment
v3l0 Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Merge, din ce stiu eu, daca ai o interfata universala pe com, pentru decodat telefoane mobile...sau asa ceva.In plus, am gasit pe unele site-uri adaptoare serial sau paralel la iRDA, dar contineau integrate care nu se gasesc in .ro. Link to comment
sborkuti Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 interfata o gasesti la pagina 6 Link to comment
Kytan666 Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 schema aia cu leduri nu merge, cel putin la mine n-a mers si la inca niste prieteni, depinde mult de placa de baza, sunt la care a mers dar la viteze ffff mici Link to comment
Recommended Posts