robertginea Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Va salut. Am si eu nevoie de cineva sa imi poata repara receiverul Marantz SR-6200. El merge ok din toate punctele de vedere numai ca partea digitala haraie aleator ca si cum ceva se intrerupe sau e vreo lipitura rece. M-am uitat prin el, l-am fatzait prin zona de digital dar nu tine seama de ce ii fac eu, fie ca dau cu el de pereti. Haraie cum vrea el. Nu stiu care sa fie cauza si sincer nici nu vreau sa imi bat capul prea mult cu el. Haraitul se manifesta in 2 situatii: -fie cand este pus pe intrarea digitala PCM si decodeaza -fie cand activez vreun mod de sunet in afara de SOURCE DIRECT. Pe SOURCE DIRECT merge perfect, insa cand decodeaza sau cand face vreun efect de sunet, harjaie urat Aparatul e de tinut, e interesant, dolby digital prologic 2, dts, 15 kg, masiv, este foarte bine cotat pe stereo. Deci ar fi de tinut daca s-ar putea face usor... Aparatul este acesta: http://www.avland.co.uk/marantz/sr6200/ E cineva priceput sa-l faca sau imi recomandati ceva?? 0723.326.382/ 0765.569.469/ [email protected] - Robert. Link to comment
Recommended Posts