Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

shema pentru un VMS... help

Guest mosleonte

Recommended Posts

Guest mosleonte

salut. as avea si eu nevoie (pt un proiect) de o schema pt un afisaj care sa se lege la calculator (prin USB presupun) si sa imi arate de acolo 2 numere (N si 20-N, cu N<=20) din labview (sau dintr-o baza de date, daca e mai usor). fie cu afisoare din alea pe 7 segmente (ca la ceas), fie cu matrice de LED-uri, cu orice, numai sa se vada de la ceva distanta. mai precis, o schema pentru un "variable message sign" la intrarea intr-o parcare.sunt destul de varza la electronica incit sa nu stiu sa o fac singur, si, ca sa fie treaba-ntreaga, proiectu' meu trebuie sa fie gata pina pe 1 iulie (joi) :cry: deci va rog frumos, daca aveti, sa-mi dati si mie o schema pt asa ceva (sau ceva destul de similar incit sa poata si un noob ca mine sa o modifice)... dau o bere!

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Spitfire

1

Guest mosleonte

Posted Image Posted Image Posted Image

se pare ca datorez o bere (cind ajung pe la bucuresti), mersi mult.

nu oi sti eu cum sa-i trimit ce am de trimis, dar de restu cred ca e exact ce-mi trebuia.

Guest mosleonte

Scuze ca va deranjez iar cu subiectul asta, dar poate voi stiti mai bine decat mine:cu ce pot sa inlocuiesc display-urile LT543 din schema lui Spitfire (fara suparare) ca la astea nu am gasit nici un fel de datasheet, si cica trebuie si alea...