Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Da dc tv1? :jytuiyu

Fiindca pentru discul VRT trebuie sa ai licenta ( adica sa platesti );daca l-ai luat din alte surse nu ar fi mai bine sa taci si sa nu mai spui la nimeni ? Maine poimaine spui pe forum ca ai Windows-ul piratat ?
Link to comment

@ domnul florin iordache...!iar faceti afirmatii aiurea in tramvai in domeniul pieselor...! :da eu sint deja la al 4lea sau al 5lea vrt , cumparate originale toate , cu licenta --- apropos , au costat cam 60 de euro , nu 50 --- si mai si stapinesc destul de bine domeniul , asa ca pot face afirmatii in cunostinta de cauza ...!stv5112 este perfect echivalent cu tea5112 , insa nu o sa prea gasiti pe piata ultima piesa...! stv5111 este doar asemanator cu stv5112 , insa nu stim cu certitudine daca sint echivalente sau nu...! cine vrea sa riste , n-are decit sa o faca...e pe raspunderea si pe banii fiecaruia...!

Link to comment
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines