Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema Westwood CTV 1433 TXT


Guest miki26

Recommended Posts

Guest miki26

Buna seara tuturor,Va rog sa ma ajutati cu o schema electronica pentru un TV CTV 1433 TXT Westwood...i-a picat sursa si sunt numai componente mici pe placa...mai greu de stiut ce valori au...!!!Multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

Guest miki26

Am adaugat cateva imagini dar nu sunt prea reusite, cu placa electronica, in speranta ca va ajuta sa va formati o idee despre ce este vorba.Am adus un reparator la el acum cateva zile dar a tot incercat, i-a schimbat cateva rezistente, fuzibila care era sparta, un tranzistor...dar tot nu poate sa-i dea de cap...mi-a zis ca nu iese tensiune din zona de alimentare, ,,sursa"...cum sa-a exprimat el...nici pe departe vorba de sursa ca la PC, de aceea v-am intrebat de schema electronica...Sper ca nu am ,,batut campii'...Multumiri!Stima, tuturor!

Link to comment
Share on other sites

Guest miki26

Multumiri tuturor, sper sa pot rezolva problema.Multumesc de asemenea f mult pentru schema!Stima,

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Guest alrisha

Va rog o schema pentru un tv westwood ctv1433txt.Jungla este STV2248hPe o eticheta scrie 36a15--180578Va multumesc foarte multAre probleme ls sursa nu furnizeaza curent.Cand ii dau start intra in st-byWestwood-ul CTV1433TXT pe care i-l am eu nu are circuit pe fata cu lipituri si nu se potriveste schema de mai sus.E modelul de 37 cm diagonala ecranului.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines