Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect incinta sealed


iuser

Recommended Posts

Dar difuzoarele acestea https://www.sal.hu/termeklap.aspx?term_id=4303 ce au parametrii https://www.sal.hu/termekdokumentumok/04303_03_01.pdf intro incinta bass refelx de 34L ?Cu un filtru http://www.e-piese.ro/shop/filtru_subwoofer_4r.html (sau recomandati-mi unul) si iau semnal de la difuzoarele spate . Pe fata am 2 difuzoare coaxiale ,2 cai 35W rms. Pentru o Dacia Berlina .

Link to comment
Share on other sites

pai in conditiile astea e putin probabil sa auzi vreun bas la volum satisfacator din portbagaj(ai sateliti si in fata si in spate),de obicei basii au amplificare separata,mai puternica.by the way,sony ala nu iti va da nicioada cei 45 de Wce difuzoare ai pe spate?daca sunt mai maricele un pic ar trbui sa iti dea ele destul bas.sau vrei mai mult?

Link to comment
Share on other sites

Am vazut , gasesti si la 70 de ron :rade: daca iau unu il pot lega in punte luand semnal de la difuzoarele spate ?(nu am difuzoare pe spate) astfel incat se se auda bass mai tare decat de la niste coaxiale ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines