Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Task Manager-eroare


serban279

Recommended Posts

Salutare.De ceva vreme, prin apăsarea celor 3 taste Alt+Ctrl+Del, nu se mai deschide Windows Task Manager.Apare o mică fereastră în care scrie "Task manager has been disabled by your administrator" şi Ok care trebuie închisă. Am reinstalat windows şi tot aşa face. Acest Windows îl folosesc de câţiva ani şi nu am avut probleme de genul ăsta până acum.Ce se întâmplă? Mulţumesc.

Link to comment
Share on other sites

Inseamana ca te-ai virusat,pentru aceasta problema nu trebuie sa re-instalezi sistemul de operare,se poate rezolva destul de usor.Descarca atasamentul,dezarhiveaza si instaleaza programul,da un scan cu el si nu bifa nimic,salveaza acel log aici sa-l analizez si-ti voi spune eu ce sa bifezi apoi dai Fix checked.

Link to comment
Share on other sites

Sper sa trimit ce trebuie. Văd multe aici despre AVG, nu ştiu de unde, am avut acest antivirus dar l-am dezinstalat şi am reinstalat şi Windows-ul, de unde mai apar astea? Nu prea mă pricep să analizez ce scrie acolo dar...

Link to comment
Share on other sites

Bifeaza doar ceea ce este in textul atasat apoi dai Fix checked,inchide programul apoi:

 

Descarca de http://www.besttechie.net/mbam/mbam-setup.exe si salveaza-l pe Desktop.

Instaleaza-l si la sfarsit asigura-te ca ai bifat urmatoarele: Update Malwarebytes' Anti-Malware si Launch Malwarebytes' Anti-Malware. Apoi apasa Finish.

Dupa lansarea programului, selecteaza Perform full scan si apoi apasa pe Scan.

La terminarea scanarii apasa OK si apoi Show Results.

Asigura-te ca la sfarsitul scanarii ai bifat toate elementele gasite si apoi apesi remove

La final se va deschide un fisier in Notepad cu rezultatele scanarii. Posteaza continutul lui aici.

 

 

Ai avut antivirus AVG,dupa cate stiu din experienta este destul de slab si consuma inutil resurese,prin urmare iti recomand Avast antivirus pe care-l descarci de aici http://files.avast.com/iavs4pro/setuprom.exe apoi te inregistrezi pe urmatoarea adresa unde primesti pe e-mail cheia de licenta valabila un an,dupa un an te inregistrezi iar fara sa dezinstalezi antivirusul si tot asa http://www.avast.com/eng/home-registration.php

Link to comment
Share on other sites

start->run->mmcfile->add/remove Snap...->add->group policygroup policy->administrative templates->system->ctrl + alt + delete options->remove task manager->properties->disabledVerifica si daca laHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogonai pentru Shell valoarea Explorer.exe, multi virusi se trec pe ei aici....

Link to comment
Share on other sites

Descarca atasamentul,dezarhiveaza apoi click pe Repara.inf si alege Install.Suplimentar poti sa folosesti si Enable_registry_task_task_manager.reg unde dupa dezarhivare dai click si alege Merge.Acestea repara si registry si task manager.asteptam sa ne spui cum stau treburile,evident solutii mai sunt destule.

Link to comment
Share on other sites

Nu am reusit cu pasii aratati mai devreme de nanopico: run...etcAm descarcat si fisierele de la e_manuel, le-am dezarhivat cum ai zis, nu merge nimic...eroare: Editing registry has been disable by your admin...Am reinstalat si Windows astazi si tot asa face, ce sa aiba?

Link to comment
Share on other sites

Ai un virus,ori este pe o alta partitie ascuns ori unul din programele pe care le-ai reinstalat ulterior este infectat.

 

Descarca ComboFix de aici http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe

Apoi asigura-te ca ai inchis toate programele care ruleaza (Yahoo Messenger, MozilaFirefox, etc) si ruleaza ComboFix. Te va intreba daca sa inceapa sa curete sistemul. Confirma cu Yes de fiecare data. Nu-l opri in timp ce scaneaza si dezinfecteaza sistemul. E posibil ca in timpul rularii lui desktop-ul sa dispara, dar nu te ingrijora.

La sfarsit va afisa rezultatele scanarii.

Link to comment
Share on other sites

Nu se poate asa ceva!!!!!!!!Am folosit si Combo, si-a facut treaba, nu stiu sa interpretez raportul acela...Ideea e ca imediat am verificat Task managerul si s/a deschis, de mai multe ori am verificat.

Este o alta eroare pe care mi-o da mereu Error Microsoft visual c++.Am un program de editare muzica "Cubase" si nu-l mai deschide, da eroarea asta,trebuie sa-l reinstalez ca sa mearga din nou, dar pentru putin timp si iar Microsoft visual c++ error. Citez:" Runtime error! Program:C/program file/steinberg/cubase5/cubase5. exe

R 6002

-floating point support not loaded "

Ce nu prea inteleg...Programul a mers Ok pana de curand, il am de la un prieten care-l foloseste mereu si nu are probl cu el, calculator cu aceleasi caracteristici ca al meu, windows xp sp 2...cu windows nou, abia instalat nu se scapa de astea.

Dar culmea e ca nu mai vrea Task manager-ul...aceeasi eroare.

Link to comment
Share on other sites

Felicitari cred ca te-ai infectat cu sality,vina-ti apartine pentru ca nu folosesti antivirus.

Descarca atasamentul si foloseste-l,sality este un virus de tip vierme rezident in memorie care infecteaza aproape toate fisierele si da peste cap aproape tot sistemul de operare.

 

http://dl.transfer.ro/Sality_Remover-tr ... b717f8.rar

 

Prietene,ai scanat cu Malwarebytes si ti-a gasit un bax de troieni,problema este ca nu ai dat ordin programului sa-i si steraga,scaneaza deci inca o data cu Malwarebytes si dupa ce se opreste programul,apasa pe Show rezult,bifeaza toate casutele acelea apoi apasa Remove,nu uita dupa sa pui acel log aici.

Link to comment
Share on other sites

Am scanat din nou, am urmat intocmai toti pasii, am dat removed. S-a restartat pc-ul, imediat am dat alt+ctrl+del si s-a deschis T manager.Totul ok. Apoi am incercat deschiderea programului Cubase si a aparut eroarea Visual c++, am inchis si am verificat iar T manager si...bineinteles tot eroare, ca inainte.Iata raportul.Presupun ca trebuia sa folosesc si celalalt atasament Sality removed...Este Bit defender defapt.Am scanat si cu el si la final a scris: Your computer is not infected.Deci iar nu merge. Se pare ca de la Microsoft visual C++ apare acum problema.Daca reinstalez Cubase-ul acesta va merge putin dupa care se va bloca,si apoi eroarea de mai sus.

Link to comment
Share on other sites

Te-ai infectat singur folosind keygen pentru a inregistra ilegal un soft.Tin sa precizez ca nimeni nu face astfel de crack-uri respectiv keygen-uri moca ci cu un scop,acela de a raspandi virusi si mai ales de tip vierme,oameni rau intentionati se folosesc de aceste executabile pentru a testa anumite brese de vulnerabilitate si pentru a sustrage date ori pentru a face pur si simplu rau utilizatorilor de sisteme.Din pacate nu te mai pot ajuta,forumul acesta il respect si acesta nu promoveaza pirateria.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines