Guest gabrix Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Salut,stie cineva daca se organizeaza vreun curs de electronica in Bucuresti? Pe google n-am gasit mare lucru. Am incercat eu sa invat singur, din carti, dar progresez prea lent. Prefer sa invat de la cineva cu experienta. Multam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo9hnf Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Cred ca cei de la Palatul Copiilor fac astfel de cursuri. Da o fuga pana acolo si cauta eventual radioclubul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gabrix Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Poate ca sunt eu copil in spirit dar varsta biologica ma cam impiedica sa ma inscriu la vreun cerc la Palatul Copiilor. Ceva pentru cei trecuti de varsta adolescentei nu exista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E_manuel Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 La palatul copiilor inveti sa legi beculete la baterii,sa incalzesti pistolul de lipit inutil in timp de profa sta in cancelarie iar cana de cafea pe electroloza uitata prin clasa sa dea pe foc..mai bine gaseste-ti un prieten priceput si stand cu el cand repara prinzi mai usor,primesti si explicatii doar rabdare sa ai caci electronica o cere,restul vinde de la sine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogutu Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 ce doriti sa invatati?fiti mai explicit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.