Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cintar electronic


dynky

Recommended Posts

Marca CAS model ER-15C.La pornire,pe ecranul ce afiseaza greutatea apare scris "HELP1",apoi scrie "Un 5bb(la primul "b",lipseste segmentul mic din dreapta,defapt nu este "b" ci ca un "E",fara segmentul de sus,sper ca m-am facut inteles.Led-ul de "Charge" ,la introducerea stecherului in priza,arde tot timpul(rosu)Acumulatorul este bun.L-am desfacut,dar prea multe nu sunt de masurat.Daca stie cineva,ce reprezinta acel cod de eroare,ce defect indica el?Va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Cel mai frecvent mod de a distruge un senzor de cantarire e sa te lasi cu toata greutatea pe o parte a cantarului, astfel un singur senzor este suprasolicitat si se intrerupe intern si definitiv.Mai ales daca ai peste 100Kg. Sfatul meu si nu numai, puneti primul pas aproape de mijlocul placii si asezati cantarul perfect plan pe gresie, faianta, beton, orice numai nu pe covoare moi sau parchet laminat care se deformeaza usor. Din proprie experienta !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines