Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe Hi-Fi cu difuzoare auto


Guest JohnTheRipper

Recommended Posts

Guest JohnTheRipper

Recent am descoperit in vechea masina (care sta in paragina de o vreme buna) niste difuzoare frumusele blaupunkt gt 317. Sunt mai vechi, dar merg de minune(le-am testat). Au 3 cai, sistem triaxial, cu filtru incorporat (un micut condensator), 35 de W rms, woofer de 6.5" cu cursa foarte lunga in opinia mea. As vrea sa le fac niste incinte si sa le fac boxe Hi-Fi sa ascult muzica la ele in casa. Dilema mea e ca nu stiu ce tip de incinte sa le fac, din moment ce nu gasesc nicaieri parametrii t/s. M-am gandit la 12-15 L, sealed. Voi ce ziceti?

Link to comment
Share on other sites

Inchise si cat mai mari poti fara sa te deranjeze, as zice minim 20 litri, baga in ele daca ai material fonoabsorbant sau ceva vata .Asa sta treaba cu difuzoarele de masina de usi sau pentru polita din spate , sunt difuzoare "free air", adica au nevoie de incinta foarte mare (ideal infinita) pentru ca au qts mare.In masina folosesc tot portbagajul sau usa ca incinta.

Link to comment
Share on other sites

Guest JohnTheRipper

Stie cineva prin cluj vreun loc de unde pot cumpara pal-ul pentru boxe si unde mi-l poate taia la dimensiuni?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines