Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare UPS


Guest lipati

Recommended Posts

Guest lipati

Va rog daca ma puteti sfatui. Am primit UPS, acumulator gata, pus altul de proba, totul merge, incarca, tine pc 10 min doar pe el, fara retea. Nu ii stiti cumva marca, producatorul, pe el scrie doar pe spate UPS 500VA si o serie lunga. Merita sa investesc in el? (acu pb 12v 7,5 ah ). Sa nu fie vreun mancator de bani sau alta minune. Nu se vede sa fi fost reparat.

Link to comment
Share on other sites

E un ups clasic, cu nimic mai bun sau mai prost decat o sumedenie de alte upsuri no-name din aceeasi categorie ("500VA").Daca i-ati facut proba cu un acumulator bun si merge, atunci poate sa va tina mult si bine.De fapt divers, acumulatorii intra la capitolul "consumabile". In functie de cum e solicitat ups-ul, acestia (acumulatorii) se pot uza mai repede sau mai incet. Daca insistati sa ii folositi pana la descarcarea lor, atunci se vor uza destul de repede. Genul acesta de ups-uri e gandit sa va permita salvarea fisierelor in momentul panei de curent, si inchiderea calculatorului in siguranta; nu pentru testarea acumulatorilor "sa vad cat tine".Chiar si folositi in mod rational, acumulatorii au o durata de viata destul de mica; daca aveti noroc, undeva la 4 ani. Daca nu, in mod uzual am vazut ca trebuie sa ii schimb cam la 2 ani, iar daca sunt fortati - chiar mai repede.UPS-ul in sine poate in schimb sa reziste la multe schimburi de acumulatori.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines