Guest sosetzel Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Buna deci cum am mai spus vreau sa conectez home cinema-ul la calculator dar nu merge va dau cateva poze sa vedeti despre ce este vorba si ce mufe am ... deci este vorba despre matzaraia asta ( http://img405.imageshack.us/content_rou ... ia=mupload ) iar acestea sunt mufele ( http://img696.imageshack.us/i/dsc00374cs.jpg/ ) imi cer scuze pentru calitatea imaginii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrosha Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 iti trebuie un adaptor RCA - jack. Poti sa-l gasesti la magazinele de electronice sau poti sa ti-l faci singur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioRobert Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Nu-i trebuie adaptorul acela pentru ca jack-ul vine in calculator iar RCA in sistem(la cablul pe care il are), ce nu merge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosetzel Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Nu-i trebuie adaptorul acela pentru ca jack-ul vine in calculator iar RCA in sistem(la cablul pe care il are), ce nu merge?deci cum ai zis tu jack-ul vine la placa audio in calculator iar cablurile intra in mufa rosie si mufa alba din stanga ... si nu imi merge ... logic cred ca ar trebui sa mearga... oare problema este de natura software ? adica trebuie sa umblu pe la driveru de sunet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrosha Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Nu-i trebuie adaptorul acela pentru ca jack-ul vine in calculator iar RCA in sistem(la cablul pe care il are), ce nu merge?Asa e, scuze, am citit in graba... Pai cu o pereche de casti se aude? Daca da, atunci n-are cum sa fie software... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioRobert Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Daca conectezi sistemul la alta sursa de semnal merge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosetzel Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Daca conectezi sistemul la alta sursa de semnal merge?Fiti atenti ..! merge dar numai daaca redau ceva pe dvd , numai atunci se aude sunetu de la calculator iar volumul il pot reglua doar de pe calculator de pe interfata playerului nu merge ... e ceva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosetzel Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Daca conectezi sistemul la alta sursa de semnal merge?Si se aude scandalos de urat :-? si fara bass ... de unde ar trebui sa reglez acum Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioRobert Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Nu se comporta normal, vezi setarile, citeste manualul de utilizare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosetzel Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Nu se comporta normal, vezi setarile, citeste manualul de utilizare.am rezolvat cu sunetu se aude mai binisor dar subwooferu' nu merge de nici un fel ....cand am reglat sunetul l-am reglat din driver-ul calculatorului iar din dvd nu pot seta nimic deoarece nu am un televizor pe langa mine ...cum pot sa fac sa se auda si suwooferu' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosetzel Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Am sistem 5.1 si merg doar 2 boxe ce sa fac ? :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
oachy Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 sa il setezi mai intai "windows-ul" sa scoata pe toate cele 3 jack-uri 5.1apoi mai este o chestie nici atunci nu va merge 5.1 curatdin mp3 stereo nu vei face 5.1 pur niciodata ( de aia se aude groaznic) cine stie un pic cum sta treaba stie ce vreau sa spun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sosetzel Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 alte idei mai aveti ? macar sa mearga doar subwooferu si ar fi ceva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest crick Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Nu se poate activa functia prologic 2 de la sistem(sau nu are)?Cam asta e rolul ei sa scoata 6 canale din 2(artificial). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Den Posted June 23, 2010 Share Posted June 23, 2010 Marca sistemului?Sper sa nu fie orion/daewoo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.