Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am nevoie de ajutor

Guest sangraal

Recommended Posts

Guest sangraal

salutare.am si eu un msi gx 701 x....cu aceiasi configuratie......il am de un an si ceva de zile.....l-am exploatat la maxim sa zic asa.....jocuri de ultima editie in tot acest timp.de o luna si ceva.....m-am apucat sa joc Blur.dupa 5 minute de rulat jocul....se inteapa,se face ecranul nefru,nu mai merge CapsLock si nici NumLock deci e intepat de-a binelea.cand joc alte jocuri care cer resurse mai putine nu se inteapa.ma gandesc ca o fi de la win (am xp sp2) sau de la placa video sau ceva.......in orice caz,pot sa zic ca de pe la NFS Moast Wanted in sus.....nu mai pot juca nimic mai mult de 3-4 minute.Sugestii va rog pe mail ([email protected]) sau pe mess "sonypcx" sau postati aici.PLEASE HELP.mi-e frica sa nu ard ceva in el sa raman cu buza umflata,nu de alta da ma costat vre-o 34 de milioane cand l-am cumparat. MS anticipat si sper sa ma ajutati.

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sile, citeste mai atent. A specificat ca are un laptop MSI GX701, care are procesor Core2Duo T5750 la 2GHz, 3GB RAM si video dedicat GeForce 9600GT.Am avut si eu o problema asemanatoare, si anume, cand voiam sa joc Team Fortress 2, original, pe laptop (tot un MSI, GX600), mi se bloca dupa cateva minute de joc, si nu-si revenea decat dupa un reset. Intr-un final am pus laptopul pe 4 doze de red-bull si am asezat sub el un cooler de 120mm care sa sufle in sus, si s-a rezolvat problema. Am jucat apoi TF2 timp de 6 ore intruna pe el (la un lan-party), si nu s-a mai blocat nici macar o singura data.N-ai specificat, tii laptopul in poala cand te joci? Daca da, incearca sa-l pui pe-o masa, sau pe alta suprafata dreapta, sa vezi daca se mai blocheaza.Legat de Blur, nu mi se pare ca e asa un mare mancator de resurse, si laptopul nu mi se incalzea exagerat nici cand mai jucam cu laptopul in brate.

Guest sangraal

Am instalat DirectX 9C cred.....ca sa instalat automat de pe la alte jocuri,ca mereu ma intreba,Do you want to install .......bla bla bla.....laptopu il tin intotdeauna pe masa pus pe niste markere dreptunghiulare...sa zic la vre-un centimetru si ceva distanta.mi-am luat de pe torrente driver scanner,mi-am updatat ce cerea el acolo dar nu era nimic legat de placa video,am zis ca na...poate trebe un driver sau ceva care lipseste la mine .acuma joc AVP-u asta nou dar cu un ventilator de camera care bate pe tastatura?e normal sa rulez un joc si temperatura la placa video sa urce pana la 100 de grade + (GPU temperature)...?il verific cu Everest de vad in ce temperatura merge....si apropo..cum verific ce DirectX am?Multumesc pt replays si sper sa imi raspundeti in continuare

Guest sangraal

off topic jimmy....am avut si GX600 de 15......l-am ars ca un bou ce sunt,i-am blocat coolerele fara sa imi dau seama....si sa ars tot in el...da am avut noroc ca am salvat tot de pe HDD,ulterior. "If i'm not stupid,then what i am"

e normal sa rulez un joc si temperatura la placa video sa urce pana la 100 de grade + (GPU temperature)...?

E clar ca asta e problema. Mi se pare exagerata temperatura pt GPU. La mine, cu laptopul pe masa, fara nici un cooler aditional, in idle GPU-ul sta cam pe la 50 de grade, iar in jocuri sanatoase temperatura creste pana la 70 de grade, si asta e destul de normal pentru un laptop. In cazul tau cred ca are coolerul vreo problema, sau e prafuit si nu mai impinge cantitatea normala de aer prin radiator.Ai putea incerca sa pui laptopul pe un stand dinala cu unul sau mai multe coolere. Ar trebui sa aiba efect.