Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

Va Salut ! uitati ca va dau eu o schema pt tv-ul asta,numai ca nu este Ferguson 51L5BQ este Ferguson 51L5Q dar eu cred ca sunt aproape la fel,acuma vedeti si dvs daca se potriveste. :da :101 Astept Raspunsul. :dans:

Nu cred ca este sasiu ICC5 Nu inteleg de ce nu comunicati cu ce este echipat acest TV.
Link to comment
Share on other sites

@ domnul nostrom...!

stati linistit si nu va mai impacientati degeaba...! nu v-a incurcat nimeni...! chiar exista fizic televizorul marca fergusson , model 51 L5 BQ...! este un model mai rar , fabricat in uk...! poftim si dovada , in link-ul urmator...http://www.avukltd.com/remotecontrolsea ... nd_details

 

@ domnul florin iordache...!

gresiti total cu p1594y...! in primul rind , telecomanda corecta pentru icc5 de saba / nordmende / thompson este p1597 , daca vreti sa stiti...! in al doilea rind , marca ferguson apartine brandului englezesc THORN , impreuna cu multe altele...! chiar daca sasiul este intr-adevar icc5 , telecomanda care se potriveste este personalizata SI NU SE POTRIVESTE NEAM CEA DE ICC5 obisnuita , adica 1597 nu merge deloc la acest ferguson :ciuda:

telecomenzile care merg corect pe acest televizor sint urmatoarele...

1-- com3103 com

2-- ir9594 ruwido / koenig

3-- ir378 gbs

4-- p3021 pilot

 

 

ps...chiar nu realizati ca sinteti penibil cind incheiati absolut orice mesaj al dvs cu cele 3 sau 4 formulari standard... , iconita cu da , iconita cu limba soacrei , iconita cu aplauze si succes...???!!! ce vreti sa demonstrati cu asta ...? mesajele dvs arata absolut intotdeauna ca o sorcova ... :rade: din punct de vedere al ornamentelor vizuale , desigur...!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines