Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hyundai HRH32 HD LCD


Guest flo34

Recommended Posts

Guest flo34

Salutari,Am nevoie de ajutorul vostru, am un lcd Hyundai HRH32 hd de 5ani, functioneaza perfect, iar aseara, m-a "mancat" degetele si am intrat in service mode si am modificat fregventele(sunt cu numere de la 0 la 300)in Tuner Options la:RSS,LVDS Mode,AGC THR,OVM THR,LOW-MID-LB,BSW1.BSW2,BSW3 si nu le mai stiu pe cele originale. Datorita modificarii acestor fregvente nu imi mai gaseste nici un canal tv. I-am dat o resetare generala dar fregventele "modificate" s-au pastrat. Nici macar manual nu le gaseste.Ma puteti ajuta cu fregventele originale?? O zi placuta

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

foarte frumos...! fiecare pasare pe limba ei piere... :rade: ce naiba ati avut cu aparatul , daca mergea bine...? ce naiba ati cautat in menu-ul de service...? apreciem sinceritatea dvs si faptul ca va recunoasteti vina este destul de onorabil , insa nu este de ajuns...!acum daca tot v-au mincat palmele si ati modificat aiurea biti si optiuni in menu-ul service , fara a va lua minimul de precautii sa va copiati pe o coala a4 valorile initiale , puneti dvs frumusel mina si-l duceti la un service autorizat din localitatea dvs ...unde sa platiti niste bani adevarati , ca sa va invatati minte sa nu mai umblati alta data in menu-ul de service... :da menu-ul de service este doar pentru specialistii in domeniu , nicidecum pentru utilizatorul de rind...!personal , recomand celor care cunosc valorile corecte sa se gindeasca bine de tot daca merita sau nu sa incurajeze astfel de acte amatoricesti ieftine prin postarea valorilor corecte ! poate parea dur ,insa omul nostru chiar merita o lectie...!

Link to comment
Share on other sites

Guest flo34

Salut,merci pentru ajutor!!ce mi-a trecut prin cap?? nu intra postul Realitataea care era la inceput de banda si am incercat sa "il ajut"....si l-am ajutat cu totul!!Incaodata iti multumesc de ajutor!!

Link to comment
Share on other sites

Guest flo34

@misuraelectronicRECUNOSC sunt vinovat!! daca ma puteti ajuta este ok daca nu NU.Nu am pretentia sa ma ajutati pentru o greseala facuta de mine, sincer l-as duce in service, avand in vedere ca este singurul LCD care mi l-am putut permite, fara a lua bani din banca sau imprumut!!Mi-ar parea rau sa nu-l folosesc deoarece sunt f.f. multumit de el si de claritatea imaginii.In 5 ani de cand il folosesc a functionat non-stop(avand 2 copii care urmaresc desenele animate), singura problema care am avut-o a fost in primul an cand cei de la uzina electrica, au "furnizat" mai mult de 220 si in urma reclamatiilor facute,solutia lor a fost 'cauze naturale' si asa am ramas cu 800lei paguba cat a costat reparatia, avand in vedere ca nu a intrat in garantie schimbarea alimentarii si .... nu mai stiu ce. Service-ul unde l-am dus in garantie nu mai este, de aceea am apelat la Specialistii, alta solutie nu mai am....Sunt inovat recunosc...Multumesc pentru intelegere.

Link to comment
Share on other sites

Guest flo34

Buna seara,am incercat, DAR nu functioneaza.Am copiat coordonatele din: Service scan/Tuning Setup....Color kill thr.- +70Agc Thr-+200 Ovm thr- +160Tuner Obtions au fost:Ctrl byte +100low mid - lb +180low mid - hb +8mid high - lb +200mid high - hb +25bsw 1 - +1bsw 2 - +3bsw 3 - +4Acum sunt asa cum ai spus:Ctrl byte +187low mid - lb +48low mid - hb +8mid high - lb +240mid high - hb +25bsw 1 - +6bsw 2 - +6bsw 3 - +12Ce am observat este ca a gasit ceva, in sensul ca 'pureci' nu sunt albi ci cu intermitente.Alte date ce se poate modifica??

Link to comment
Share on other sites

Guest flo34

Multumesc, am sa verific deseara dupa ora 18.

Inca odata, Multumesc!!

 

Aseara am copiat niste date, care sper ca sunt ok:

 

Service scan/Tuning Setup

Search for L/L'- yes

Pref.search Standard- BG,DK,I

Station ident-yes

ATS Delay Time(ms)-50

Color Kill Thr-+70

Agc Thr-+200

Ovm Thr-+160

 

Video setup

Panel select 32LCM_V3_ADAP, aici sunt mai multe variante(32LCM_V3_ADAP;40SAN_L17_ADP;42CMO_L01_ADAP;315CMO_L01_ADP)

Picture mate-yes

Blue Screen-yes

RSS-no

Lvds Mode-yes

PIP AGC(dB)-0

Test-no

Game Mode-no

 

Obtion 2

Autostore-yes

Led Type-1led 2 colors

PC PIP-no

ADV PIP PAP-no

HIT-yes

RC-3

HP volume Table for-12,5mW (aici mai este un coordonat 0,7mW)

Equalizer setting for-standard

?-BG

 

DRX

PAL AGC- +8

SECAM AGC- +9

SIF Reference- +1

 

Mentinez ca acestea sunt setarile la care nu am umblat, DAR le-am postat pentru a putea ajuta pe alcineva care are nevoie.

Inca odata Multumesc pentru AJUTOR!!

Link to comment
Share on other sites

Nu umbla la panel tipe , de nici o culoare, ca daca il schimbi, greu mai nimeresti la loc cu al tau.Programele nu le gaseste, strict din cauza la tunner options.Spun pt ca si eu am facut la fel cu wharfedale, din cauza ca se vede foarte prost digi, si am stat 1 saptamana fara el pana am gasit setarile.( este din cauza celor de la digi).

Link to comment
Share on other sites

Guest flo34

Salut,

Nu am umblat la ele si nici nu voi umbla.

Ce mi se par ciudate sunt:

 

Color Kill Thr-+70

Agc Thr-+200

Ovm Thr-+160

 

Celelalte 'coordonate' nu sunt fixe(ex.142,208,90), acestea sunt: 70,200,160.

Oare valorile sunt bune?

Multumesc inca odata!

Link to comment
Share on other sites

Guest flo34

Buna seara,Am rescris coordonatele si S-A FACUT LUMINA!!!!!!Dar se vede c-am cu pureci, imaginea nu este clara. Nu stiu daca este de la cablu sau de la altceva, am sa verific cablul maine si mai vorbim.MULTUMESC inca odata pentru Ajutor!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines