Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic TX21JT2P imagine dilatata pe verticala


Recommended Posts

Buna tuturor!Acest Panasonic are imaginea putin dilatata nu se vede scrisul si as vrea sa corectez din meniu service dar nu reusesc.Am intrat cu apasarea timerului si V de pe tastatura TV si a aparut selfcheck complete si dedesupt Option1:85 si Option2:00 dar mai departe nu stiu cum sa intru ca sa adun imaginea.Sasiul este Z-M3L .Va multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Mai incercati si asa: SERVICE modeService mode is entered by selecting the “mute” remote key and local “down” simultaneously with the sharpness DAC set to Minimum and programme position 99 selected.Service mode 2 is selected by pressing the Recall remote key while in service mode 1.Service mode navigation- Up /Down remote keys :cycle through the service items available.- -/+ remote keys :Decrement/Increment the values within range.- TV/AV :Store the current data.- 0 – 7 digit keys :Toggle bits 0-7 in option byte (service mode 2)

Link to comment
Share on other sites

Deci problema e in felul urmator procedeul de intrare il am si eu.dar dupa ce apas butonul TIMER de pe telecomanda si V de pe tv simultan atunci apare pe ecran urmatorul mesaj:Self check complete si dedesupt Z-M3L TXT V4.01si dedesupt option1:85 option2:00de aici incolo nu stiu ce sa fac .degeaba apas orice ca nu face decat sa iasa din acest meniu.Eu nu am buton Recall.Telecomanda e de panasonic original .

Link to comment
Share on other sites

eu nu stiu ce sa mai zic...spuneti ca aveti telecomanda originala ...iar eu v-am pus datele din service manual panasonic chassis Z-M3L ....dece nu aveti toate tastele care sunt indicate in service menu?

Link to comment
Share on other sites

daca scrie eur511300 , atunci este telecomanda corecta ...si inseamna ca nu faceti dvs algoritmul corect de intrare in service....sau nu suficient de repede...!daca scrie eur511310 , atunci nu face timer deloc , asa ca nu poate fi utilizata respectiva functie pe acest model de televizor...!aveti buton de recall , numai ca nu scrie recall pe el... :da este butonul cel mai apropiat de cel de standby rosu....are un patrat cu un plus desenat in interior...!

Link to comment
Share on other sites

Ca sa intru in meniu service am procedat astfel.am pus tv pe canalulu99 ,am dat sharpness la minim si am tinut butonul acela mic primul langa st-by de pe telecomanda si butonul V-de pe TV apasat pana mi-a afisat acelle mesaje pe care am mai scris dar mai departe nu reusesc sa intru in meniul 1 sau in meniul2 unde sunt de fapt reglajele propriu zise.nu stiu ce sa mai apas dupa afisarea mesajelor. care este butonul de OFF timer?

Link to comment
Share on other sites

nu e bine cum faceti...!deci...dupa ce faceti sharpness la minim , tastati f verde o data ca sa iesiti din menu...apoi se apasa simultan mute de pe telecomanda impreuna cu jos/ down de pe bordul tvc-ului... :da va apare imediat menu-ul de service , unde prima linie este scrisa cu rosu si e ceva de genul...z-m3l txt v4.01 07.05.02

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines