macea Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Salutare tuturor!Am in lucru un Beko sasiu E1(doagonala 37cm) -sursa TDA16846,procesor TDA9345PS/N3/3,care a avut trafo linii strapuns.L-am schimbat cu unul original,observand ca nu am rastru ci doar sunet.Tensiunile de alimentare sunt corecte.Daca maresc Screenul din traf apare pt. foarte scurta durata imagine apoi intra imediat cursa inversa pe fond gri(se blocheaza catozii).Meniul pe ecran(OSD) interesant ca apare.Am schimbat condensatorii de filtraj de pe bara de 155v-alimentarea finalilor video,inclusiv condul de pe Ug2 dar tot nu functioneaza.Am schimbat inclusiv procesorul.Nu stiu ce poate avea Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmar Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 intrati in service menu si micsorati cathode driver level...poate se rezolva problema asa...daca nu mai verificati placa ,ar putea fi contacte imperfecte in urma schimbari trafului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba2030 Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 verificati traseul de abl incepand din pin 8 al trafo linii ...,nu evitati t507.rezistenta de 220 k din baza....de multe ori condensatorul de 100n ce decupleaza,are rezistenta ...verificati si cu abldat la masa separat de circuit printr-o rezistenta de 1 k succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
macea Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 Multumesc ptr. sfaturi.Am gasit intrerupta rezistenta R511(smd) de 5,7K si a aparut si imaginea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.