Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator Willem...

vasy_gsm

Recommended Posts

• Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vasy_gsm

8

• ALEKS

4

• pavcostel

4

• ghimpe--

4

Eu am lipit versiunea 3B si (inca) nu-mi merge. Dar nici nu m-am mai ocupat de el de (prea) multa vreme....La un moment dat nici nu mai stiam daca nu am distrus vre-un uC tot testandu-le...Acum am un programator care stiu sigur ca functioeaza, deci pot verifica uC si in alt aparat.O sa reiau "sapaturile" si te tin la curent.Daca iti va iesi inaintea mea, iti voi ramane indatorat daca ma vei anunta pe forum sau prin MP...Bafta si Succes

Salutare!Eu l-am facut cam de doi ani si am scris cam ce am vrut cu el. Fara probleme. Personal sunt f.multumit, cost/performanta ok.Cu stima,Costel

Softul lui Willem vede orice fisier .bin, hex, etc.Ce scoate programul MPLAB merge folosit direct in softul Willem. Asta e sigur.In schimb nu am lucrat deloc cu programatorul ce spui tu. Fiind insa Microchip ma indoiesc serios ca va sti toate cele, Atmel, AVR, seriale si altele.Poate cineva care a lucrat cu el ne poate spune.Cu stima,Costel

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Programatorul inca nu l-am facut din lipsa de timp,si ce-i drept am tot stat pe ganduri pentru ca nu am gasit varianta optima care sa fac.Dar in Iarna asta o sa fac, numai sa gasesc varianta care stie sa programeze cele mai multe componente.Sunt destul de ocupat,lucrez intr-un service GSM si telefoanele astea i-mi rapesc cam tot timpul,iar pentru programat cateva memorii si ceva microcontrollere ma folosesc de-un montaj facut de mine ,din revista conexclub.Va spun eu cand il fac si cum lucreaza. Toate cele bune.....

• 2 weeks later...