Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer auto legare pc


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator JohnTheRipper

Depinde ce impedanta are subwooferu. De obicei alea auto au impedanta 2-4 ohmi. Daca e pe 4 ohmi ai noroc, poti folosi orice amplificator care suporta 4 ohmi. Daca e pe 2 ohmi ai dat de dracu, nu prea sunt amplificatoare care sa suporte atata (exceptand alea auto, da pentru alea iti trebe sursa de alimentare bla bla bla si nu se renteaza). In concluzie: 4 ohmi- da, 2 ohmi- nu.

Link spre comentariu
Vizitator JohnTheRipper

anubis, difuzorul nu te influenteaza cu nimica ca e auto,va fuctiona perfect cu orice amplificator de 4 ohmi. In concluzie da, numai vezi sa fii foarte atent amplificatorul sa suporte 4 ohmi, ca daca nu risti sa il prajeste. Succes!

Link spre comentariu

dupa intrebarea ta i-mi dau seama ca si tu esti paralel rau in domeniuun sistem audio cat mai simplu posibil este compus din 1)sursa audio care poate fi un calculator,un cd player de cateva sute pana la mii de euro sau chinezarie de un milion,un mp3 player penal de 40lei,un radio cu baterii de 5 ron sau orice scoate sunete chiar si o felicitare cu "santa claus"2) amplificarea care poate fi profesionala sau din kituri luate de pe "m...rom " facuta de orice copil sub indrumarea unui adult care stie citi cateva instructiuni3)incintele audio care pot fi cumparate din magazin sau facute de asemenea in regim de amatoratat timp cat subwooferul tau e o incinta normal ca se poate lega si la un amplificator de casadesigur baietii astia de aici nu-ti vor recomanda sa folosesti un woofer de masina in casa din anumite motive pe care nu vreau sa le enumar acum,oricum banuiesc ca pretentiile tale nu sunt foarte mari deci poti sa-ti faci damblaua linistitnu uita totusi ce au mai spus baietii pe aici,fii atent la impendata difuzorului si a amplificatorului succes

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator marius20

si eu as vrea tot un bass auto in casa , dar se va auzi la fel de puternic ca unul special de casa? ma gandesc k fiind facut pentru masina e pentru spatiu stramt si nu se descurca la "aer" , sa fie la fel de puternic:D gen: sa vibreze gardul vecinului :))

Link spre comentariu
Vizitator mimo

da se poate...vrea sa iti spun ca eu folosesc un subwoofer cu o interperenta de 4 ohm in casa...si am si statie auto montata in casa cu ajutorul unui transformator...iar calitatea suntetului este destul de buna...folosesc amplificator auto in casa deoarece amplitunerul meu sa defectat si nu prea mai aveam ce face cu el iar de aceea lam vandut...as vrea daca se poate sa imi recomande un amplituner bun la un pret rezonabil...si sa fie 5X100...(sau daca vinde cineva)..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări