Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum downloadez o harta ?


ddeliciu

Recommended Posts

Cu save image salveaza doar partea care e in momentul respectiv pe ecran, adica nu toata harta si sa ii poti da zoom cat vrei.Cu pdf printer e aceasi chestie, o salvezi ca pdf dar tot cat apare pe ecran.Pe mine ma intereseaza toata poza sau ce format o avea, la rezolutie maxima. Sa o pot utiliza exact ca pe site.Deci solutiile oferite nu sunt bune...

Link to comment
Share on other sites

vad ca au schimbat versiunea aplicatiei la cluj si timis.

la arad e mai simplu: sunt 3 foldere pentru 3 rezolutii diferite ale imaginilor si se compune o matrice de imagini care formeaza harta.

de exemplu http://www.map2web.cc/arad/ara01_neu/ara01_323.gif este in folderul http://www.map2web.cc/arad/ara01_neu/ care nu este indexat (nu se poate vedea continutul dar poti accesa continutul daca stii ce denumiri au fisierele)

 

eu mai demult facusem un script in php cu care descarcasem toate imaginile respective pt fiecare rezolutie si formam harta folosind libraria gd2 astfel putand-o descarca ca o singura imagine.

 

acelasi lucru face si noua versiune a lor dar nu pe toata harta ci doar pentru cat incape pe ecran functie de punctul ales si de rezolutia aleasa. daca aflii unde tin imaginile si ce reguli de numire a lor au se rezolva restul ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

m-am chinuit o vreme dar treaba e destul de complicata.iti atasez o pagina html care are un formular cu un text si un buton. (recomand sa o deschizi cu internet explorer pentru ca mie personal pe firefox-uri imi face redirectari la infinit din cauza raspunsului ce-l primest formularul).daca te prinzi cu precizie ce inseamna exact valorile din formular se poate face cate ceva.la cat de complicat e, renunt sa-mi bat capul pe gratis :)spor!

Link to comment
Share on other sites

pe mine ma depaseste cu viteza destul de mare problema.Daca poti sa o descarci in pdf sau ceva suportabil de catre illustrator, adica sa o pot modifica in ilustrator dupa aia, rezolvam si cu o remuneratie.Asigura-te ca poti sa o scoti cum vreau eu si apoi spune-mi cat doresti :DMerci

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines