Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Brosuri rare de radioreceptoare romanesti.


feri.visky
 Share

Recommended Posts

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sa fie intr-un ceas bun acesta initiativa a D-voastra, D-le Feri!Iata cum mi-am completat eu informatiile despre S632T Electronica (imi doresc mult sa fac rost de acest prim radio romanesc monogama miniatura...). Este copia (licenta) T-53 Matsushita, Japan 1960 (noi, romanii, nu am fost in trecut chiar de dispretuit...):

Link to comment
Share on other sites

Uimitor , licenta japoneza , componente miniaturizate , in Romania anului 1960 ( pentru cine nu stie , colectivizarea fortata , deportarile in Baragan.... ) poate ca totusi nu erau chiar tampiti , aprecia cineva tehnica de varf , pacat ca nu s-a continuat cu ceva de anvergura , eu sunt fan PHILIPS , care oricum aveau traditie la noi , si nu au mai colaborat decat pe o linie de asamblat difuzoare , dar mai erau atatea de facut...

Link to comment
Share on other sites

La fel, o licenta Matsushita National T15L: Electronica S631T. Radioreceptor miniatura cu doua game de unda, precursorul lui Zefir.Pe coperta, apare tanara (pe atunci) cantareata si actrita de film Margareta Paslaru.Va rog, poate aveti prospectul... si incercati o scanare rezonabila. Multumim!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Adevarat, dar restrictia pare exagerata, mai ales in contrast cu ce ati scris in prima postare si cu exemplul de documentatie cu care s-a inceput. Poate suntem blazati de prospectele pe care le avem, dar sa ne gandim si la membrii mai putin documentati, mai tineri in "meserie". Anii trec, si ce apare acum prea recent s-ar putea sa dispara fara urma.Topicul va muri, fara aceste umpluturi. Stima!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines