Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu TDA2003


Guest marius93d

Recommended Posts

Guest marius93d

Robeert: reeditat titlu ( asta ca sa nu inchid topicul ).

Salut,as dori si eu un sfat. :jytuiyu

Cum sa fac dintr-o schema ca asta:Posted Image

Intr-un circuit ca asta:Posted Image

 

Deci am incercat si nu am reusit.

Cablaje am mai facut,dar nu faceam eu circuitul pentru cablaj..

Edit: Legaturile pot sa le fac,dar in aer.

Link to comment
Share on other sites

Guest marius93d

Trebuia doar sa cauti :

 

http://elforum.info/viewtopic.php?f=14&t=97

Stiu si eu topicul numai ca nu ma-ti inteles..stiu cum se realizeaza un pcb ..eu il fac cu metoda Toner transfer si clorura ferica.

Nu asta ma intereseaza..Si titlul pe care l-a modificat ROBEERT nu are legatura cu ce am intrebat eu.Momentan nu am nevoie de explicatii la Amp cu TDA2003 pentru ca l-am facut.

Am dat schemele acela ca exemplu.

Link to comment
Share on other sites

Intr-un program "de desenat electronica" - de exemplu eagle (vezi si topicul cu Software de electronica de la Hobby), "desenezi" schema avand grija ca la alegerea componentelor sa le iei pe cele cu "amprenta" corecta. Cand ai schema gata, ii zici sa genereze pcb-ul. De generat genereaza doar o gramada de piese - componentele tale - si legaturile intre ele langa o suprafata dreptunghiulara care va fi cablajul tau. Tu trebuie sa aranjezi gramada de piese asa cum iti doresti (nu discut acum criteriile dupa care se face aranjarea) si sa inlocuiesti rats-neturile - niste linii galbene care se plimba cu componentele (si care simbolizeaza legaturile electrice intre componente) - cu trasee de cupru.

Pentru mai multe detalii uita-te putin pe la sectiunea amintita anterior (Software de electronica), incearca sa-ti aleg un soft pentru desenat circuite si cauta tutoriale pe net pentru softul respectiv/citeste helpul softului.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines