Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu TDA2003


Vizitator marius93d

Postări Recomandate

Vizitator marius93d

Robeert: reeditat titlu ( asta ca sa nu inchid topicul ).

Salut,as dori si eu un sfat. :jytuiyu

Cum sa fac dintr-o schema ca asta:Posted Image

Intr-un circuit ca asta:Posted Image

 

Deci am incercat si nu am reusit.

Cablaje am mai facut,dar nu faceam eu circuitul pentru cablaj..

Edit: Legaturile pot sa le fac,dar in aer.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator marius93d

Trebuia doar sa cauti :

 

http://elforum.info/viewtopic.php?f=14&t=97

Stiu si eu topicul numai ca nu ma-ti inteles..stiu cum se realizeaza un pcb ..eu il fac cu metoda Toner transfer si clorura ferica.

Nu asta ma intereseaza..Si titlul pe care l-a modificat ROBEERT nu are legatura cu ce am intrebat eu.Momentan nu am nevoie de explicatii la Amp cu TDA2003 pentru ca l-am facut.

Am dat schemele acela ca exemplu.

Link spre comentariu

Intr-un program "de desenat electronica" - de exemplu eagle (vezi si topicul cu Software de electronica de la Hobby), "desenezi" schema avand grija ca la alegerea componentelor sa le iei pe cele cu "amprenta" corecta. Cand ai schema gata, ii zici sa genereze pcb-ul. De generat genereaza doar o gramada de piese - componentele tale - si legaturile intre ele langa o suprafata dreptunghiulara care va fi cablajul tau. Tu trebuie sa aranjezi gramada de piese asa cum iti doresti (nu discut acum criteriile dupa care se face aranjarea) si sa inlocuiesti rats-neturile - niste linii galbene care se plimba cu componentele (si care simbolizeaza legaturile electrice intre componente) - cu trasee de cupru.

Pentru mai multe detalii uita-te putin pe la sectiunea amintita anterior (Software de electronica), incearca sa-ti aleg un soft pentru desenat circuite si cauta tutoriale pe net pentru softul respectiv/citeste helpul softului.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări