Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce antivirus mi-ar fi bun?


ChRS

Postări Recomandate

Salut tuturor, am un calculator nu tocmai stralucit, care are urmatoarele caracteristici: - procesor: AMD Durom la 850 MHz, - memorie Ram: 512 MB (DDR1) - HDD:160 GB - Video: Ati Radeon 9650 XTBun, intrebarea mea este: Ce antivirus imi recomandati pt. calculatorul meu? Momentan nu am nimica pe el, il scanez uneori cu Kaspersky Virus Removal Tool si il gaseste ca fiind curat calculatorul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Din pricina procesorului slab, orice antivirus BUN iti va incetini groaznic sistemul, poate mai indicat ar fi "inghetarea" C:/-ului pe care se afla Windows-ul cu Deep Freeze, astfel, chiar daca se baga vreun virus, la restart va "raposa'. Iar de scanat online se poate scana D:/ul("neinghetat").E o varianta...

Link spre comentariu

sistem cu procesorul AMD 19000mhz si rami de 1Gmb DDR 2

Sistemul ala nu exista...Procesoarele "Duron" sunt pe sk.A si nu pot fi puse pe placi de baza cu DDR2 :rade: Probabil acel"AMD 1900mhz" e vreun Sempron pe socket AM2, pe acela merg practic toti antivirusii fara probleme.Duron-ul acela la 1800 MHz(Applebred) nu va aduce mare spor de performanta, degeaba l-ati gasit cu doar 35 lei.(L2 cache mic, arhitectura saracacioasa).Doar caldura in plus.Un Athlon XP1800+ sau mai bun ar fi o solutie.Nod32 e ok, in privinta consumului de resurse.
Link spre comentariu

Athlon-uri nu am gasit pe forum :cry: , m-am decis sa cumpar acel procesor, al meu fiind slab din nastere ca performanta. Joi sau vineri ar trebui sa ajunga coletul si apoi o sa instalez mai multe antivirusuri pe rand, ca sa vad care dintre ele imi "forteaza la greu" procesorul. O sa va tin la curent.

Link spre comentariu

la Device manager imi da "AMD sempron procesor Le -1100" iar in sistem proprietati imi arata procesorul de 1.91Ghz.Stiu ca este semprom dar nu stiu sigur la cit,eu am spus ce este trecut in sistem.Placa video(incorporata) este Nvidia geforce 6100 nforce 430

E foarte bun sistemul acela, ar trebui sa va tina orice antivirus, fara sa incetineasca sistemul prea tare. Merge fara probleme un Kaspersky sau un AVG free.
Link spre comentariu

Mi-am luat intre timp si un AMD Athlon Xp la 1800+ si tin sa spun ca e diferenta de la cer la pamant (fata de vechiul procesor de 850Mhz), astept Duronu' de 1800 Mhz si o sa-l compar si pe acela. Chiar daca Athlonul are frecventa reala de 1533, are L2 cache de 256kilo, fata de 64 cat are Duronul de 1800.Care ar fi avantajul?

Link spre comentariu

Avantajul e mare...in plus, pe langa L2 cache mai mare, Athlonul are o arhitectura mult mai avansata(si mai scumpa-un Duron costa in 2002-2,2 mil lei, un Athlon cca.4-5 mil.).Duron-ul la 1800 va fi oricum mai slab, parerea mea e sa lasi Athlon-ul, nu prea e bine sa tot scoti si sa pui genul asta de procesoare(risc de ciobire a pastilei, etc).

Link spre comentariu

Aha, deci am facut o afacere buna, :da , vorba dumneavoastra, nu il mai dau jos, in orice caz, Duronul de 1800 o sa-l pun la soramea in calculator (ea are un Amd Duron la 750 Mhz). Acuma dupa ce mi-am montat noul procesor, ce antivirus s-ar potrivi?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări