Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare Contor


Vizitator Abc123

Postări Recomandate

Vizitator Abc123

Buna ziua! Ma numesc Alexandru, sunt nou pe aici si am o intrebare legata de instalatia electrica , contor.As dorii daca se poate sa-mi transmiteti cum as putea sa fac o priza din casa in asa fel incat sa nu fie inregistrata de catre contor.Sunt constient ca este ceva ilegal dar trec printr-o perioada foarte grea, factura de curent vine foarte mult pe luna, am incercat sa economisesc dar nu am reusit.Imi pare rau daca nu am postat unde trebuie, repet sunt nou pe aici! (daca aveti idee unde ar trebui sa postez, va rog sa-mi spuneti)Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra!

Link spre comentariu

Se ia toporul, si se reteaza firele de la priza. Se procedeaza la fel pentru fiecare incapere. Optional se poate aplica procedeeul direct la tabloul de sigurante, in felul acesta faci economie si la lumina.Daca nu vrei sa platesti, simplu, nu consuma. Altfel risti sa ajungi sa primesti curent "gratuit" impreuna cu timp de meditatie - daca chiar a meritat sau nu - impreuna cu alti "tovarasi" care iti vor explica mai bine cum e cu "economiile". Intr-o celula, daca nu te-ai prins. Sau poate nu ai observat ca traiesti intr-o tara in care furtul de doi bani se pedepseste. Daca ai fura direct o hidrocentrala, s-ar mai trece cu vederea.

Link spre comentariu
Vizitator stefan71

Pentru aranjarea unei prize care sa nu consume se procedeaza astfel:1. scoti sigurantele(pe ale tale si ale vecinilor).2. desfaci priza care urmeaza sa fie aranjata.3. desfaci firele de la priza si le izolezi.4. montezi priza la loc.5. uiti sa bagi sigurantele.Priza astfel aranjata nu va mai consuma, chiar iti va produce curent, astfel ca va merge contorul invers.cand vor veni cei de la electrica vor trebui sa-ti dea ei bani.Ai nevoie de urmatoarele: lampa cu petrol(gaz), fier de calcat cu jar, renunti la frigider, calculator, ilumint, masina de spalat, telefon mobil, tembelizor(televizor), si vezi tu de ce nu mai ai nevoie.

Link spre comentariu

Va multumesc frumos pentru raspunsuri, macar eu nu am luat pe nimeni peste picior.

Trebuie sa intelegi ca acest forum nu incurajeaza deloc actiunile ilegale, si in nici un caz furtul de energie electrica. Daca ai mai fi citit un pic prin zona, gaseai si pe altii care aveau aceleasi idei cu tine.Cu atitudini de genul "fie-ti-va mila de mine, o duc rau, invatati-ma cum sa fur" nu vei ajunge prea departe.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 ani mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări