Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Combina audio samsung max zb-450


Recommended Posts

va salut . am o combina audio samsung si dupa un program mai prelungit pe un canal a inceput sa se auda gajait . celalalt canal functioneaza normal. am desfacut -o si are amplificatorul de putere realizat cu un stk 402- 070 . intrebarea mea , trebuie schimbat integratul sau problema poate fi din alta cauza. mii de multumiri.

Link to comment
Share on other sites

Am o amintire tare urata cu o astfel de combina . La timpul respectiv nu am gasit CI original si am facut o adaptare care a mers bine cu un alt STK ( nu mai stiu exact care ) si am avut surpriza ca dupa cateva zile sa pice procesorul . Da ! Finalul este de vina ; cred ca acum s-ar gasi originalul .

Link to comment
Share on other sites

am inversat boxele , in prima faza si nu asta este problema si nici c.i nu este , ( l-am schimbat si la fel se comporta). cred ca alta e problema dar nu imi dau seama ce ar putea fi . sa fie din preamplificare???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines