Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu sursa


Guest dincageorgian

Recommended Posts

Guest dincageorgian

salut am si eu o problema cu calc.cand il pornesc sursa incepe sa faca un sunet aiurea.dupa cateva minute revine la normale sursa pe duca?cum pot verifica daca am problema?

Link to comment
Share on other sites

Sigur provine din sursă acel zgomot? Am văzut sisteme la care ventilatorul de procesor făcea zgomot mare la pornire, pentru că rula la viteză maximă, iar după câteva zeci de secunde se potolea, fiindcă îşi reducea turaţia doar la cât era nevoie, în funcţie de temperatura procesorului.Poţi să pui mâna, timp de câteva secunde, pe zona din centrul ventilatorului, ca să-l obligi să-şi reducă turaţia şi te convingi de unde provine zgomotul.

Link to comment
Share on other sites

Daca sigur ventilatorul din sursa face galagie, desfa sursa, da jos ventilatorul si dezlipeste discul de hartie care este pusa pe centrul paletelor ca sa ajungi la lagar. Poate are si un dop acolo. Pune acolo niste vaselina mai fluida. Te va mai tine o perioada dupa care cumperi altul si il schimbi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines