Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplituner JVC RX-554RBK


Recommended Posts

Salut!Am intrat in posesia acestui amplituner, si nu stiu mai nimic despre el. Daca are cineva ceva date tehnice, sau chiar o schema, ar fi super!Problema la el ar fi ca are mai multe iesiri pentru boxe, dar nu functioneaza toate(sau cel putin nu am butonat-o eu destul!)Multumiri anticipate!

Link to comment
Share on other sites

Multumesc lui zvasile pentru manual, este f bun, dar acum ...imi este necesara (dar nu neaparat!) si telecomanda. Aveti idee de unde as putea lua ceva care sa suporte toate comenzile? M-am uitat prin magazine la cele universale, si nu sunt si pentru amplitunere. Si...daca nu indraznesc prea mult, as dori si schema electrica, pentru ca nu imi dau dau seama de unde apar cei 50/canal in situatia in care s-ar folosi optiunea dolbi prologic, si deci 5 canale(eu am vazut pe radiatorul etajelor finale decat 4 tranzistori + inca unul care cred ca este cel pt compensarea termica!)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines