Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce fel de tranzistor este?


Guest patacion

Recommended Posts

Guest patacion

O subiect scurt pentru cunoscatori: stie cineva sa-mi spuna ce componenta este cea din attachment ce pare a fi un tranzistor intr-o capsula TO-251? Adresez aceasta intrebare, fiind dezorientat in cautari incerte pe net. Ce tip trebuie sa se inteleaga din inscrisurile urmatoare?D2.N52.C931[attachment=0]IMG_001.jpg[/attachment][attachment=1]IMG_002.jpg[/attachment][attachment=2]IMG_003.jpg[/attachment]Multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

Guest patacion

Multumesc de raspuns, asa credeam si eu initial, pana am vazut ca nu corespunde capsula, de aceea am atasat si foto...Cunoasteti un link mai serios unde-l pot gasi (TO-251)? Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Guest patacion

STD2N50 este intr-adevar in capsula TO-251, dar cum ramane cu 2SC931, pot conta ca este raspuns la intrebarea mea? (scuze pt. tot!).

Link to comment
Share on other sites

1-- codul corect al piesei dvs este std2n52-1 , nicidecum std2n50...!2-- fabricantul este st microelectronics , deci este o piesa facuta de un brand name , n-are nici o treaba cu chinezii...!3-- pdf-ul piesei nu este disponibil nicaieri , pentru ca este o piesa facuta la comanda pentru o anumita firma x ...si respectiva firma x a impus restrictii tipice copy-rightului...!4-- acel c931 nu are nici o legatura cu 2sc931....never ,ever ...! nu este decit un cod intern de identificare , si anume...c inseamna probabil tara unde a fost fabricat , 9 inseamna ca e facuta in 2009 , iar 31 inseamna saptamina nr 31 din 2009 ...! :da

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines