Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv cinex.


Recommended Posts

Cinex tv37911,procesor tda9351ps,mem 1370,alim tda16846p,acest tv nu porneste,nu pleaca din stand by,mentionez ca in zona procesor am gait ceva lichid ,are momente de porneste dar se opreste dupa citeva minute.am nevoie de ajutor .foarte multumesc pt cine doreste sa ma ajute.

Link to comment
Share on other sites

Cu tv. deconectat de la retea si o pauza de circa 2 ore (adica fara sa-l conectati la retea min.2 ore) spalati cu o pensula fina cu alcool izopropilic sau alcool sanitar (nu solutie dezifectanta) zona in care ati constatat lichid. Dupa uscare testati tv-ul.

Link to comment
Share on other sites

Nu ati dat suficiente detalii pentru a indentifica sasiul...sau poate stiti dv ce sasiu este?ar putea fi sasiu pt-92...memoria sigur e 1370?Nu porniti tv-ul pina nu vati asigurat ca sa uscat (nu bine)foarte bine zona uda.

Link to comment
Share on other sites

da,este sasiu PT92 scuze,,,acel lichid de care spuneam, provine de la o pisica care probabil nu a fost lasata sa vada serialul preferat si ca drept sanctiune a facut in acest TV.L-am spalat cu alcool sanitar l-am lasat de seara pina dimineata si la pornire starteaza scurt,pleaca putin inalta si intra in stand-by.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines