Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PHILIPS 21PT5121/60


Recommended Posts

S-a strapuns soclul tubului in zona focalizarii si probabil a deranjat sau a defectat memoria . In cautare automata nu prinde nici un program , nici rastrul nu se modifica in timp ce cifrele se deruleaza cu viteza . Pe manual la fel , dar daca opresc cautarea manuala , selectorul prinde programul din zona unde l-am oprit dar nu-l memoreaza . Am intrat in SM cu: 062596 si MENU , dar cele 7 optiuni sant batute in cuie, nu le pot modifica. In sfarsit , am nevoie de un dump pentru acest tip de tv.PHILIPS 21PT5121/60Sasiu L01.2A ABProcesor TDA9552H/N3/3/1888Sursa 1507PVert. STV 73028Mem. M24C16-WBN6

Link to comment
Share on other sites

Verticalul este STV9302B.Poti sa pui si o memorie goala,lasi tv-ul sa o initializeze si apoi in service pui codurile de optiuni,conform cu cele de pe etichete de pe tubul cinescop.

Ai dreptate, am copiat denumirile C.I. in graba la o lumina difuza .Voi comanda memorii noi si voi reveni cu rezultatul . Multumesc .
Link to comment
Share on other sites

Uite si un dump. Succes!

Cu dumpul acesta , in cautare automata nu da nici un semn ca s-ar modifica tensiunea de varicap , cautarea merge doar inspre plus , iar in cautarea manuala din reglajul fin pot prinde toate programele, dar cand sa memorez nu tine si sare la vechea frecvanta de unde am inceput cautarea .Sunt cateva programe memorate ,dar care nu se mai pot sterge si nici memora altele peste ele sau in alte locuri . Nici in meniu service nu memoreaza nimic , revine la reglajele dinainte .Memoria este noua .Canalele importante sunt memorate , iar propietarul l-a luat acasa ca nu are nevoie si de restul programelor .Multumesc pentru ajutor.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines