Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv grunding st55-908 cuc2121


Recommended Posts

tv a avut traful de linii defect ,am gasit la aswo un traf,dar are o problema pe cadre ,imaginea este mult lungita sus iar jos ramane o banda neagra , am modificat parametri din meniul service dar nu pot ajunge la nici un compromis accetabil. ci cadre tda 8174aw ,am schimbat si 2 c-uri 220mf si10mf . Am nevoie de un sfat.are cineva schema tv-ului ?

Link to comment
Share on other sites

multumesc. nu reusesc sa-i fac geometria nici macar binisor am schimbat toate c-urile din cadre nimic ,nu stiu ce sa-i mai fac ,nu stiu cum se memoreza modificarile facute in service ,am nevoie de ajutor !are cineva un dump pentru tv-ul st55-908 cuc2121

Link to comment
Share on other sites

multumesc pentru dump .am incarcat memoria acum pot face reglajele dar nu stiu cum memoreaza setarile facute,am incercat si cu ok ,cu i ,nu vrea .nu memoreaza nici programele pe cautare automata. stie cineva modul de memorare ?

Link to comment
Share on other sites

daca ati schimbat trafo linii si dupa, aveati probleme pe partea de baleiaj cadre se impunea sa verificati toate tensiunile care alimenteaza B.V. ...mai ales tensiunile recuperate de pe traf linii.

Link to comment
Share on other sites

de multe ori la schimbarea traf linii trebuie refacuta geometria.problema e ca tv nu memoreaza care nu are nici o traba cu BV ,am scos din nou memoria siam s-o schimb si am s-o incarc cu dumpul original apoi am sa vad si cu BV la care daca defectul e din traf treaba e oabla.

Link to comment
Share on other sites

salut ,partea cu meniul service o stiam mai putin cea cu P- si butonul power ,nici asa nu vrea dupa ce am incarcat prima oara memoria tv se comporta ca si cum meoria ar fi scoasa ,cind am scos memoria si l-am pornit era la fel ,cind l-am incarcat cu dumpul orginal salvat totul a revenit la setarile intiale ,parea dubioasa e ca nici nu memoreaza programe noi .traf-ul inainte de al schimba faccea descarcari ma gindesc sa nu fi alterat informatiile .partea cu BV -ul tensiunile sint bune nu stiu ce sa mai fac cu el. :sparge:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

salutam si eu un asemenea televizor, insa nu mai porneste. mai precis, apas pe butoane, se aude acel zgomot de pornire, insa ecranul ramane negru. dupa vreo 10-20 de incercari porneste si merge perfect (din cate imi dau seama) pana e oprit. uneori se auzea sunetul, dar nu aparea nimic pe ecran.ce ar putea avea?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines